Petek, 5. marec 2021, 09:03
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.3.2018

Vremenska napoved - 3. marec 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > marec > 3. 3. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 3. marec 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.3.2018Danes bo pretežno oblačno, ponekod na severovzhodu občasno tudi delno jasno. Popoldne se bodo na zahodnem delu države ponovno pojavljale manjše padavine. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 2, na Primorskem do 7 °C.
Preko noči bo oblačno, zlasti v južni polovici države bo občasno rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa deževalo.
Jutri se bo delno zjasnilo. Po nižinah bo v prvem delu dneva marsikje megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do -1, ob morju približno 3, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo oblačno, popoldne in v noči iz ponedeljka na torek bo občasno rahlo snežilo. Tudi v torek bo v glavnem oblačno, zlasti na zahodnem delu države se bodo pojavljale padavine, po nižinah v glavnem kot rahel dež.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. marca 2018

Nad vzhodnim Atlantikom in zahodno Evropo ter občasno tudi nad srednjo Evropo se bo zadrževalo obsežno ciklonsko območje. Zahodni do jugozahodni višinski vetrovi bodo k nam prinašali dokaj topel in občasno bolj vlažen zrak.

Od srede do ponedeljka bo večinoma oblačno vreme, več sonca bo na vzhodnem delu države, tam bo pihal jugozahodnik. Zlasti v zahodni polovici države bodo občasne padavine, po nižinah kot dež, popoldanske temperature bodo v glavnem nad 5 °C.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, zlasti v krajih zahodno in južno od nas bodo padavine, ki bodo pogostejše popoldne. Ob severnem delu Jadrana bo deževalo, drugje snežilo.
Jutri bo v krajih zahodno od nas pretežno jasno. Drugje bo v začetku megla ali nizka oblačnost, ki se bo čez dan razkrojila.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno. Popoldne lahko zlasti v hribih zahodne in južne Slovenije rahlo sneži. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -6 °C.

Jutri zjutraj bo zmerno do pretežno oblačno, potem se bo delno zjasnilo. Pihal bo v glavnem šibek severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -6 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. marec:
3.3.1965
Močne padavine na zahodnem delu države, ki so se začele 1. marca, so oslabele. Ob 7. uri zjutraj so na nekaterih meteoroloških postajah v pasu od Zgornjega Posočja do Snežnika izmerili preko 150 milimetrov padavin v 48 urah. Največ padavin je bilo v Lepeni, 226 milimetrov, v Idrijski Beli so izmerili 221 milimetrov, na Gomancah pod Snežnikom pa 215 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sanremo | hike