Torek, 2. marec 2021, 14:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.3.2018

Vremenska napoved - 25. marec 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > marec > 25. 3. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 25. marec 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.3.2018Danes bo na Primorskem pretežno jasno, drugje pa se bo zadrževala nizka oblačnost, ki se bo popoldne postopno trgala. Zlasti v Vipavski dolini in na Krasu bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 9, na Primorskem približno 12 °C.
Jutri bo zjutraj v glavnem pretežno jasno, nekoliko več oblačnosti je lahko na vzhodnem delu države. Popoldne se bo na severnem delu države zmerno nebo pooblačilo, drugje pa bo dokaj jasno. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 13, na Primorskem do 15 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo spremenljivo oblačno. Pozno popoldne bodo na severnem delu države možne posamezne plohe. Na Primorskem bo zapihal jugozahodni veter. V sredo bo na vzhodnem delu države in na obali spremenljivo, drugje pa pretežno oblačno. Popoldne bo na zahodnem delu države pričelo rahlo deževati. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. marca do 3. aprila 2018

Od četrtka do torka bodo naši kraji pod vplivom ciklonskih sistemov, ki se bodo obnavljali nad večjim delo Evrope. Vremenske fronte nas bodo predvidoma dosegle v četrtek in za vikend.
Prevladovali bodo vetrovi zahodnih in južnih smeri, s katerimi bo nad naše kraje postopno dotekal toplejši in občasno zelo vlažen zrak.

V četrtek kaže na deževno vreme, padavine pa bodo v noči iz četrtka na petek slabele. Od petka do torka je verjetnost za padavine še vedno znatna, sončna obdobja bodo zlasti na vzhodnem delu države. Ob jugozahodnem vetru bo zlasti na zahodnem delu države lahko občasno deževalo, na nov prehod fronte pa kaže za vikend. Čez dan bodo najvišje temperature v večjem delu države med 10 in 15 °C, v soboto in nedeljo krajevno lahko do 20 °C.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno in južno od nas v glavnem delno jasno, drugje bo več oblačnosti. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri se bo vzhodno od Slovenije zadrževala nizka oblačnost, drugo pa bo večinoma jasno vreme. Popoldne se bo v krajih severno od nas zmerno nebo pooblačilo. V Alpah bodo popoldne krajevne plohe. Burja bo popoldne slabela.


Gorski svet
Danes bo v visokogorju nad približno 1800 metri pretežno jasno. Drugje bo v začetku oblačno ali megleno, čez dan se bo delno zjasnilo, nastala bo kopasta oblačnost. Pihal bo rahel veter v glavnem vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -7 °C.

Jutri bo v začetku jasno. Sredi dneva bo nastala kopasta oblačnost, popoldne pa se bo od severa zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -8 °C.

Vremenski pojavi na dan 25. marec:
25.3.1977
V veliko krajih na Primorskem so izmerili najvišjo marčevsko temperaturo od začetka meritev. V Novi Gorici je bilo poletnih 27,1 stopinj C, v Tolminu in Vipolžah 27,0 stopinj C, v Ajdovščini 26,7 stopinj C, v Komnu na Krasu 26,0 stopinj C ter v Čepovanu 22,4 stopinj C. V Ljubljani se je živo srebro dvignilo do 24,6 stopinj C, kar je največ v mesecu marcu od začetka meritev leta 1948 na sedanji lokaciji postaje.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sea Breeze | waterfall bing