Torek, 2. marec 2021, 14:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.3.2018

Vremenska napoved - 19. marec 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > marec > 19. 3. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 19. marec 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.3.2018Danes bo oblačno, občasno bodo ponekod še manjše padavine. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature približno 0, na Primorskem do 9 °C.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Burja bo prehodno oslabela. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do -7, na Goriškem in v Primorju ob šibki burji malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 5, na Primorskem približno 9 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo zmerno do pretežno oblačno. V prvem delu dneva bodo v južni Sloveniji rahle padavine, ob morju kot rahel dež, drugje kot rahel sneg. Pihal bo okrepljen severni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. V četrtek bo v glavnem jasno, veter bo slabel. Še bo hladno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. marca 2018

Od petka do nedelje bo na vreme pri nas vplivalo šibko območje visokega zračnega tlaka. V začetku novega tedna pa naj bi se nad zahodnim Sredozemljem poglobilo ciklonsko območje, katerega pot proti vzhodu je še negotova.

Suho in deloma jasno vreme bo vsaj do nedelje popoldne. Nato se bo do vključno torka verjetnost za padavine prehodno povečala, v sredo pa naj bi se postopno nebo zjasnilo. Dnevne temperature bodo postopoma višje, vendar bo v celotnem obdobju še vedno prehladno za drugo polovico marca.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo oblačno vreme, padavine bodo marsikje ponehale. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna burja.
Jutri bo v začetku oblačno, čez dan se bo v krajih zahodno od nas delno zjasnilo. Ob severnem delu Jadrana bo še pihala zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -9, na višini 2500 metrov pa približno -11 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Pihal bo rahel veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -7, na višini 2500 metrov pa približno -12 °C.

Vremenski pojavi na dan 19. marec:
19.3.1982
V višje ležečih predelih zahodne Slovenije so namerili precejšnjo količino novega snega. Na Predelu je v enem dnevu zapadlo 65 centimetrov, na Mrzlem Studencu na Pokljuki 57 centimetrov, v Davči nad Železniki 50 centimetrov in v Breginju 45 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cape Otway | hike.uno