Sobota, 27. februar 2021, 04:08
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.3.2018

Vremenska napoved - 18. marec 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > marec > 18. 3. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 18. marec 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.3.2018Popoldne bo oblačno vendar v glavnem suho vreme. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 4, na Goriškem in ob morju približno 12 °C.
Zvečer in preko noči se bodo manjše padavine od juga ponovno razširile nad večji del Slovenije. V notranjosti Slovenije bo rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Burja se bo nekoliko okrepila. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -5, na Goriškem in ob morju približno 3 °C.
Jutri bo oblačno. Ponekod v notranjosti bo občasno še rahlo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature približno 0, na Primorskem do 7 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin vreme. Burja na Primorskem bo v torek prehodno oslabela in se v sredo ponovno okrepila. Še bo razmeroma hladno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. marca 2018

V četrtek se bo nad srednjo Evropo in Alpami okrepilo območje visokega zračnega tlaka in predvidoma vztrajalo do konca tedna. Šele od nedelje naprej ni izključen vpliv kakšne oslabljene vremenske motnje.

Od četrtka do sobote pričakujemo suho in deloma jasno vreme. Zlasti jutra bodo mrzla, čez dan pa bo postopoma topleje. Od nedelje naprej se verjetnost padavin ponovno nekoliko poveča.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo v glavnem oblačno. Na Madžarskem, v Avstriji in v notranjosti Hrvaške bo občasno rahlo snežilo, drugje rahlo deževalo. Burja ob Jadranu se bo v noči iz nedelje na ponedeljek nekoliko okrepila.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -9 °C.

Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -10 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. marec:
18.3.2005
Zlasti na Gorenjskem je bilo za mesec marec neobičajno toplo. Na letališču Brnik se je segrelo do 23,5 stopinj C, v Lescah do 23,0 stopinj C in v Bohinjski Češnjici do 21,9 stopinj C. Najtopleje je bilo sicer v Beli krajini, v Metliki so izmerili 26,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ibiza | antelao