Četrtek, 26. november 2020, 04:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.2.2018

Vremenska napoved - 9. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 9. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.2.2018Popoldne bo pretežno oblačno, na jugozahodnem delu države bo občasno tudi več sonca. V severozahodni Sloveniji bodo občasno manjše padavine. Količina padavin bo majhna. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem približno 10 °C.
Jutri bo v zahodni Sloveniji in v gorah pretežno jasno, na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Drugje bo v začetku oblačno ali megleno, popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 0, ob morju približno 3, čez dan bodo najvišje temperature približno 3, na Primorskem do 10 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V ponedeljek bo oblačno, na severnem delu države bo pričelo rahlo snežiti.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. februarja 2018

V začetku prihodnjega tedna bo na vreme pri nas vplivalo ciklonsko območje, ki se bo južno od nas pomikalo proti vzhodu. Sredi tedna se bo nad Alpami prehodno zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo proti koncu tedna oslabelo. Takrat se bo veter v višinah obrnil v jugozahodno smer, začel bo pritekati toplejši zrak.

V torek bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Padavine bodo predvidoma v torek popoldne ponehale, potem bo v sredo in četrtek delno jasno in suho vreme z meglo po nižinah, proti koncu tedna pa se bo verjetnost za padavine ponovno povečala.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno, v Istri in ob morju pa deloma jasno. Na območju Istre in Kvarnerja ter v hribih severne Italije bodo občasno rahle padavine, ob morju kot kratkotrajne plohe.
Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu pretežno jasno. Drugje bo večinoma oblačno vreme. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo v visokogorju pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Popoldne bo rahlo snežilo. Nekaj jasnine bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov -10 °C.

Jutri bo v visokogorju pretežno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Nekaj jasnine bo tudi v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo rahel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -7, na višini 2500 metrov -11 °C.

Vremenski pojavi na dan 9. februar:
9.2.1986
V notranjosti Slovenije je snežilo, najmočneje na območju Vzhodnih Karavank, Kozjaka in Pohorja. Do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v Podlipju na Kozjaku zapadlo 90 centimetrov, v Podpeci na Koroškem 75 centimetrov, v Gradišču pri Slovenj Gradcu 73 centimetrov, na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 70 centimetrov in na Ravnah na Koroškem 51 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gyeongjeong-ri | gora