Četrtek, 26. november 2020, 04:42
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.2.2018

Vremenska napoved - 8. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 8. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.2.2018Popoldne bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 4, na Primorskem do približno 9 °C.
Jutri bo pretežno oblačno. Zlasti v zahodni Sloveniji bodo občasno manjše padavine. Količina padavin bo majhna. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 2, ob morju 5, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 4, na Primorskem do 10 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Drugje bo v začetku oblačno ali megleno, popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. V nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla. Burja na Primorskem bo nekoliko oslabela.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. februarja 2018

V začetku prihodnjega tedna bo na vreme pri nas vplivalo ciklonsko območje, ki se bo južno od nas pomikalo proti vzhodu. Sredi tedna se bo nad Alpami prehodno zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo proti koncu tedna oslabelo. Takrat se bo veter v višinah obrnil na jugozahodno smer, začel bo pritekati toplejši zrak.

V ponedeljek bo oblačno, pričelo bo rahlo snežiti, po nižinah Primorske pa rahlo deževati. Padavine bodo predvidoma v torek popoldne ponehale, potem bo v sredo in četrtek delno jasno in suho vreme z meglo po nižinah, proti koncu tedna pa se bo verjetnost za padavine ponovno povečala.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno.
Jutri bo pretežno oblačno. Na območju Istre in Kvarnerja ter v hribih severne Italije bodo občasno rahle padavine, popoldne ob morju kot kratkotrajne plohe.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Čez dan bo ponekod prehodno posijalo sonce. Pihal bo rahel severnik, ki bo nekoliko izrazitejši na Pohorju ter v vzhodnih Karavankah. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov -8 °C.

Jutri bo v visokogorju pretežno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Nekaj jasnine bo zlasti v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov -10 °C.

Vremenski pojavi na dan 8. februar:
8.2.1969
V notranjosti Slovenije je zmerno do močno snežilo, v nekaterih krajih je do jutra naslednjega dne zapadlo preko pol metra snega. Na Gomancah pod Snežnikom so izmerili 80 centimetrov, v Ratečah in Črni vasi na Ljubljanskem barju 58 centimetrov, na Letališču Brnik 56 centimetrov, v Ljubljani in Idriji 50 centimetrov ter v Logatcu in Dolenjskih Toplicah pri Novem mestu 49 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Korba | hike