Četrtek, 26. november 2020, 04:45
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.2.2018

Vremenska napoved - 6. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 6. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.2.2018Popoldne bo pretežno oblačno, na Primorskem občasno tudi zmerno oblačno. Zvečer bo na južnem delu države pričelo rahlo snežiti, ob obali pa deževati. Čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

Preko noči se bodo padavine okrepile in od juga razširile nad večji del države. Na Primorskem bo zapihala rahla burja.
Jutri bo oblačno s padavinami. V notranjosti Slovenije bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Sredi dneva bodo padavine slabele in prehodno ponekod tudi ponehale. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem do približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 1, na Primorskem do 6 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo oblačno, zlasti na južnem delu države in vzhodu bo dopoldne občasno še rahlo snežilo. V petek bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 10. do 15. februarja 2018

Ob koncu tedna bo nad našimi kraji šibko območje visokega zračnega tlaka, ki bo v začetku prihodnjega tedna oslabelo. Predvidoma v torek bo v osrednjem Sredozemlju nastalo plitvo ciklonsko območje.

V soboto in nedeljo bo suho. V začetku prihodnjega tedna se verjetnost za padavine nekoliko poveča. Po nižinah bo predvidoma v glavnem snežilo. Temperature bodo primerne letnemu času.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo večinoma oblačno vreme, nekaj jasnine bo zlasti ob Jadranu. Zvečer bo v notranjosti Hrvaške začelo rahlo snežiti, ob Jadranu pa deževati.
Jutri bo oblačno z občasnim sneženjem, ob Jadranu, kjer bo pihala zmerna do močna burja, pa bo deževalo.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno, v sredogorju občasno tudi megleno. Pihal bo rahel veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov -7 °C.

Jutri bo oblačno ter tudi megleno. Snežilo bo. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih in vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov -8 °C.

Vremenski pojavi na dan 6. februar:
6.2.1991
Na nekaterih meteoroloških postajah v višjih legah je bila izmerjena najnižja februarska temperatura v obdobju meritev. Na Uršlji gori (1696 m) se je ohladilo do minus 23,5 stopinj C, na Rogli (1335 m) so izmerili minus 22,2 stopinj C, na Voglu (1535 m) minus 20,8 stopinj C, na Vojskem nad Idrijo (1070 m) minus 18,7 stopinj C, v vasi Krn v Posočju (910 m) minus 17,0 stopinj C in v Topolu pri Medvodah (660 m) minus 16,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sidi Bouzid | bivak