Četrtek, 26. november 2020, 05:21
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.2.2018

Vremenska napoved - 25. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 25. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.2.2018Popoldne bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v južni Sloveniji pa pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od -8 do -4, na Primorskem približno 0 °C.
Jutri bo v začetku delno jasno, dopoldne se bo od vzhoda nebo pooblačilo. Zlasti v južni Sloveniji bo popoldne in zvečer rahlo snežilo, kakšno snežinko pa lahko prinese tudi nad vzhodno in osrednjo Slovenijo. Mrzel severovzhodnik se bo še nekoliko okrepil. Zjutraj bodo najnižje temperature od -9 do -15, v alpskih dolinah do -18, na Goriškem in ob morju približno -4, čez dan bodo najvišje temperature od -9 do -5, po nižinah Primorske približno 0 °C.

Opozorilo: Najmočnejši sunki burje na Primorskem bodo do noči na torek ponekod presegali hitrost 100 km na uro.
V torek bo pretežno oblačno, na Primorskem občasno delno jasno. Veter bo postopno slabel.
V sredo bo pretežno jasno, jutro bo zelo mrzlo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 1. do 6. marca 2018

Iznad Atlantika se bo nad zahodno Evropo in zahodno Sredozemlje širilo ciklonsko območje. Veter v višinah se bo nad našimi kraji obračal na jugozahodno smer, pritekal bo postopno toplejši zrak.

V četrtek se bo nebo pooblačilo, pričelo bo snežiti. Snežilo bo tudi ob morju. Od petka do torka kaže na oblačno vreme in odjugo, po nižinah bo občasno deževalo. Le v soboto in nedeljo je v severovzhodni Sloveniji nekaj možnosti za kakšen sončni žarek.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih severno od nas deloma jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodnik, ob Jadranu zmerna do močna burja.
Jutri bo v začetku še delno jasno, potem se bo od vzhoda nebo pooblačilo. V krajih južno od nas bo občasno rahlo snežilo. Pihal bo okrepljen severovzhodnik, vzdolž Jadranske obale močna burja.


Gorski svet
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, mrzlo in vetrovno. Pihal bo okrepljen severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -16, na višini 2500 metrov pa približno -21 °C.

Jutri bo v začetku delno jasno, čez dan se bo nebo pooblačilo. Pihal bo zmeren do močan severovzhodnik. Mrzlo bo, na višini 1500 metrov bo temperatura približno -18, na višini 2500 metrov pa približno -24 °C.

Vremenski pojavi na dan 25. februar:
25.2.1990
Zadnji v nizu pomladno toplih dni, predvsem v notranjosti Slovenije je bilo za mesec februar izjemno, v nekaterih krajih rekordno toplo. V Metliki se ogrelo do 22,0 stopinj C, v Mariboru so izmerili 21,5 stopinj C, v Novem mestu 21,2 stopinj C, v Rogaški Slatini 20,5 stopinj C, na Letališču Brnik in v Kočevju 19,0 stopinj C ter v Ratečah 17,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | San Pedro | hike.uno