Ponedeljek, 23. november 2020, 17:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.2.2018

Vremenska napoved - 18. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 18. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.2.2018Popoldne bo v glavnem oblačno, zlasti na južnem delu države bodo še občasne padavine. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Najvišje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem približno 8 °C.
Jutri bo pretežno oblačno in v glavnem suho, burja na Primorskem bo popoldne postopno slabela. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem do 4, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 3, na Primorskem do 8 °C.

Opozorilo: Od nedelje sredi dneva do ponedeljka dopoldne bodo na Primorskem na izpostavljenih mestih najmočnejši sunki burje približno 100 km/h.
V torek in sredo bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo. Burja na Primorskem se bo v sredo ponovno krepila.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. februarja 2018

Od četrtka do nedelje se bo v osrednjem Sredozemlju zadrževalo ciklonsko območje, ki bo lahko vplivalo na vreme pri nas predvidoma vse do sobote. Nato bodo naši kraji kot kaže pod vplivom obsežnega območja visokega zračnega tlaka s središčem nad severno Evropo.

Od četrtka do sobote bo večinoma oblačno vreme. V notranjosti Slovenije bo občasno rahlo snežilo, ob morju pa rahlo deževalo. Od nedelje bo ponovno več sonca, vetrovno in mrzlo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem oblačno, zlasti v krajih južno od nas bodo še občasne padavine. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.
Jutri bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin, nekoliko več sonca bo popoldne v krajih zahodno od nas. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, zlasti zjutraj bo tudi snežilo, čez dan bodo padavine oslabele in v glavnem ponehale. Pihal bo v glavnem zmeren, krajevno okrepljen severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov približno -10 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno in v glavnem brez padavin. Pihal bo rahel do zmeren vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov približno -11 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. februar:
18.2.1950
Predvsem na Vipavskem in Krasu je bilo popoldne izjemno toplo. V Ajdovščini se je ogrelo do 24,0 stopinj C, na Kozini so namerili 22,0 stopinj C, v Podkraju nad Vipavo pa 19,8 stopinj C.

18.2.1953
Po mrzli noči se je čez dan ob deloma sončnem vremenu v nekaterih krajih zelo močno ogrelo. V Babnem Polju se je z nočnih minus 22,5 stopinj C temperatura do popoldneva povzpela do 5,2 stopinj C, v Kočevju z minus 20,7 stopinj C na 4,0 stopinj C, v Kranjski Gori z minus 15,0 stopinj C na 9,6 stopinj C in na Zgornjem Jezerskem z minus 15,9 stopinj C na 8,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sveti Stefan | kamera