Četrtek, 26. november 2020, 05:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.2.2018

Vremenska napoved - 12. februar 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 12. februar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.2.2018Popoldne bo oblačno s padavinami. Ob morju bo deževalo, drugje snežilo. Pihati bo začela rahla burja, ki se bo proti večeru krepila, ponekod bo veter gradil zamete. Čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 2, na Primorskem do približno 4 °C.
Jutri bo oblačno, zlasti na južnem delu države in vzhodu države bo občasno še rahlo snežilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zjutraj zmerna do močna burja, ki bo čez dan slabela. Zjutraj bodo najnižje temperature -5 od 0, ob morju do 3, čez dan bodo najvišje temperature od -3 do 1, na Primorskem približno 5 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo pretežno jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Jutra bodo zelo mrzla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. februarja 2018

Nad osrednjo Evropo in našimi kraji bo nastalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo ob koncu tedna prehodno oslabelo in se potem v začetku prihodnjega tedna predvidoma ponovno okrepilo. V nedeljo nas bo prešla rahla vremenska motnja.

V petek bo v glavnem jasno in zlasti zjutraj dokaj hladno, po nekaterih kotlinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Ob koncu tedna bo precej oblačno in nekoliko topleje, v nedeljo je možen tudi rahel dež. Prvo polovico prihodnjega tedna bo predvidoma ponovno precej jasno, po kotlinah se bo dopoldne zadrževala megla ali nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo oblačno, padavine se bodo razširile na vse sosednje pokrajine. Ob morju ter po nižinah severne Italije bo v glavnem deževalo, drugje snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.
Jutri bodo v krajih južno in vzhodno od nas še padavine, ob morju bo v glavnem deževalo, drugje snežilo. V Kvarnerju bo pihala zmerna do močna burja. V krajih zahodno in severno od nas se bo popoldne delno zjasnilo.


Gorski svet
Danes bo oblačno s sneženjem, ponekod tudi megleno. Pihal bo rahel vzhodni veter, ki se bo popoldne okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov -11 °C.

Jutri bo oblačno in megleno. Ponekod bo še naletaval sneg. Pihal bo okrepljen severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -7, na višini 2500 metrov -14 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. februar:
12.2.1998
V severovzhodni Sloveniji je bilo popoldne za mesec februar izjemno toplo, v nekaterih krajih celo najtoplejše od začetka meritev. V Gornji Radgoni se je živo srebro povzpelo do pomladanskih 23,0 stopinj C, v Murski Soboti so izmerili 21,7 stopinj C, v Velikih Dolencih na severovzhodu Goričkega 21,6 stopinj C, v Mariboru 21,3 stopinj C in v Jeruzalemu v Slovenskih goricah 20,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mokpo | lana