Sreda, 25. november 2020, 11:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.11.2018

Vremenska napoved - 9. november 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 9. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.11.2018Popoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije in ob obali še pretežno oblačno. Drugje bo delno jasno z občasno koprenasto oblačnostjo. Čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 19 °C.
Jutri bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, tu in tam bo občasno rahlo deževalo. Drugje bo po nižinah dopoldne megla, čez dan pa bo jasno. Zapihal bo rahel jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 8, na Primorskem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 19 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo in v ponedeljek bo na vzhodnem delu države jasno, drugje pa pretežno oblačno. Zlasti v višjih predelih zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, še bo pihal jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. novembra 2018
V začetku naslednjega tedna bo nad osrednjim Sredozemljem območje visokega zračnega tlaka, ki se bo v sredini tedna razširilo tudi nad srednjo Evropo. Obsežen anticiklon bo blizu slovenskih krajev vztrajal vse do konca prihodnjega tedna.

V prihodnjem tednu pričakujemo stabilno vreme. Do srede bo prevladoval jugozahodni zračni tok, nekoliko več oblačnosti bo na zahodnem delu države Slovenije, kjer bo občasno še rosilo ali rahlo deževalo. V vzhodnih krajih bo v glavnem jasno. Od četrtka dalje bo k nam od vzhoda pritekal nekoliko hladnejši zrak. V notranjosti Slovenije bo do konca tedna v glavnem oblačno, bolj jasno vreme z šibko burjo pa pričakujemo na Primorskem.Sosednje pokrajine
Danes bo deloma jasno s precej koprenaste oblačnosti. Po nižinah bo nizka oblačnost, ki bo vztrajala tudi ponekod nad severnim Jadranom.
Jutri bo v krajih zahodno in južno od nas prevladovalo oblačno vreme z občasnim rahlim dežjem. Po jutranji megli bo več jasnine nad avstrijsko Koroško in Panonsko nižino. Zapihal bo jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo pod 900 m večji del dneva oblačno in megleno, višje pa delno jasno z razmeroma gosto koprenasto oblačnostjo. Pihal bo rahel jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 2 °C.

Jutri bo v Julijskih Alpah in predgorju, gorah Notranjske in Kamniško-Savinjskih Alpah pretežno oblačno in ponekod megleno. Drugje bo deloma jasno. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa 3 °C.

Vremenski pojavi na dan 9. november:
9.11.1927
Izjemno toplo novembrsko jutro. V Novem mestu so ob 7. uri izmerili 17,0 stopinj C, v Laškem 16,3 stopinj C, v Ljubljani 15,6 stopinj C, v Kranju 15,4 stopinj C in v Slovenj Gradcu 14,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tolaga Bay | hike