Petek, 27. november 2020, 03:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.11.2018

Vremenska napoved - 6. november 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 6. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.11.2018Popoldne bo pretežno, na vzhodnem delu države pa zmerno oblačno ter ponekod v začetku še megleno. V zahodni in deloma osrednji Sloveniji se bodo občasno pojavljale padavine. Ob obali bo še pihal jugo. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, ob morju do 20 °C.
Jutri zjutraj se bodo padavine na zahodnem delu države okrepile in širile proti osrednji Sloveniji. Na vzhodnem delu države bo po jutranji megli ostalo zmerno oblačno in v glavnem suho. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 12, na Primorskem do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 19 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo v glavnem brez padavin, čez dan se bo deloma nebo zjasnilo. V petek bo delno jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 10. do 15. novembra 2018

V soboto in nedeljo bodo naši kraji še pod vplivom obsežnega ciklonskega območja s središčem nad severozahodno Evropo. V začetku prihodnjega tedna se bo nad naše kraje od vzhoda razširilo območje visokega zračnega tlaka.

V soboto in nedeljo bo v glavnem brez padavin, več sonca bo na vzhodnem delu države. Na zahodnem delu države države bo oblačno z občasnimi padavinami. Od ponedeljka do četrtka bo verjetnost za padavine majhna. Največ sonca bo v vzhodni polovici države. Še vedno bo nadpovprečno toplo za ta čas.Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo v krajih zahodno in južno od nas v glavnem oblačno, še se bodo pojavljale padavine, ki bodo pogostejše v Furlaniji-Julijski krajini. Suho in bolj jasno vreme bo v krajih vzhodno od nas. Danes bo ob Jadranu še pihal rahel do zmeren jugo.


Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno in megleno. Zlasti v hribih zahodne polovice Slovenije se bodo občasno pojavljale padavine. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa 2 °C.

Jutri bo v glavnem oblačno in megleno z občasnimi padavinami, ki jih bo manj v hribih na vzhodnem delu države. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 1 °C.

Vremenski pojavi na dan 6. november:
6.11.1973
Čez dan je v večjem delu države zmerno do močno deževalo, več kot noči se je ohladilo in meja sneženja se je spustila do nižin. Na Revenovšah na Idrijskem so izmerili 209 milimetrov, v Kalu nad Kanalom 162 milimetrov, v Dolenjem Jezeru pri Cerknici 159 milimetrov, na Kozini pri Sežani 136 milimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko 114 milimetrov in na Pokojišču pri Vrhniki 104 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Barcelona | photo bing