Torek, 1. december 2020, 03:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.11.2018

Vremenska napoved - 3. november 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 3. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.11.2018Danes bo zmerno do pretežno oblačno, sončna obdobja bodo najbolj verjetna na Primorskem ter na severovzhodu. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do približno 22 °C.
Jutri bo v zahodni Sloveniji delno jasno, na Primorskem bo pihala v glavnem rahla burja. Drugje se bo večji del dneva zadrževala nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, na Primorskem približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 18, na Primorskem približno 23 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo v severovzhodnih krajih delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno, na zahodnem delu države lahko pade kakšna kaplja dežja. Ob morju bo pihal jugo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. novembra 2018

Od torka do četrtka bo nad zahodno Evropo in Sredozemljem ciklonsko območje, ki bo nekoliko vplivalo tudi na vreme pri nas, potem se bo od vzhoda nad večji del Evrope razširilo območje visokega zračnega tlaka.

V prvi polovici prihodnjega tedna bodo možne manjše krajevne padavine na zahodnem delu države Slovenije, v drugi polovici prihodnjega tedna pa bo predvidoma suho. Še bo razmeroma toplo.


Sosednje pokrajine
Danes dopoldne se bo v krajih zahodno od nas delno ranebo zjasnilo. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla burja.
Jutri bo delno jasno. Nekaj več oblačnosti bo v notranjosti Hrvaške in v krajih severno od nas. Ob severnem delu Jadrana bo še pihala v glavnem rahla burja.


Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Jutri bo v začetku delno jasno, sredi dneva in popoldne pa se bo v sredogorju nebo pooblačilo. Pihal bo rahel veter v začetku vzhodnih, popoldne pa južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. november:
3.11.1970
Za mesec november je bilo predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji zelo toplo. V Svečini v Slovenskih goricah se je temperatura povzpela do 22,5 stopinj C, v Zgornji Ščavnici in Podgradju so namerili 22,4 stopinj C, v Mariboru 21,2 stopinj C, v Gornjem Gradu 19,7 stopinj C in celo v Ratečah je bilo 19,5 stopinj C.

3.11.1972
Izjemno toplo novembrsko popoldne na Primorskem. V Braniku se je ogrelo do 24,3 stopinj C, v Vedrijanu do 24,0 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici do 23,7 stopinj C, v Dragonji do 22,1 stopinj C in v Tolminu do 21,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Hebrides N | abc hiker