Sreda, 25. november 2020, 22:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.11.2018

Vremenska napoved - 24. november 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > november > 24. 11. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 24. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.11.2018Popoldne bo oblačno, občasno bo deževalo, še najmanj padavin bo na vzhodnem delu države. Ob morju bo pihal zmeren jugo, ponekod drugje pa južni do jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 10, na Primorskem do 17 °C.
Preko noči bodo padavine oslabele in marsikje prehodno ponehale.
Jutri bo oblačno, dež se bo od jugovzhoda znova razširil na večji del države. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem od 9 do 13 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek se bo v nekaterih predelih zahodne Slovenije delno zjasnilo, v osrednjih in vzhodnih krajih bo še v glavnem oblačno, občasno bo v nekaterih krajih še rahlo deževalo. V vzhodni Sloveniji bo pihal severnik.
V torek bo na Primorskem delno jasno s šibko burjo, drugje bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 27. novembra do 2. decembra 2018

Razvoj vremena je negotov. Bo bolj verjetnem scenariju naj bi se iznad severovzhodne Evrope nad Alpe in zahodni Balkan širilo območje visokega zračnega tlaka. V višinah bi prevladoval veter severnih smeri.

Večinoma bo brez padavin, verjetnost za padavine bo razmeroma majhna. Po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti, največ možnosti za sončna obdobja bo na Primorskem in v višjih legah. Dnevne temperature bodo v notranjosti Slovenije približno ali malo nad 0 °C.Sosednje pokrajine
Popoldne bo oblačno in deževno, več suhega vremena bo v krajih vzhodno in severno od nas. Na območju severnega Jadrana bo pihal jugo.
Jutri bo oblačno, v krajih severno in zahodno od nas bo v glavnem brez padavin, drugje bo deževalo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja bo med 1600 in 1900 m nadmorske višine. Pihal bo zmeren jugozahodnik, ki se bo čez dan krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -1 °C.

Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja se bo do večera postopno spustila do približno 1000 m nadmorske višine. Pihal bo rahel do zmeren jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -2 °C.

Vremenski pojavi na dan 24. november:
24.11.1988
Ponovno zelo hladen novembrski dan, jutro je bilo v veliko krajih po nižinah najhladnejše novembrsko po letu 1950. V Celju se je ohladilo do minus 19,4 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu do minus 19,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku do minus 18,0 stopinj C, v Murski Soboti do minus 16,6 stopinj C, v Novem mestu do minus 15,1 stopinj C, v Ljubljani do minus 14,5 stopinj C in v Tolminu do minus 10,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chichester | abc hiker