Sobota, 28. november 2020, 17:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.11.2018

Vremenska napoved - 15. november 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > november > 15. 11. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 15. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.11.2018Popoldne bo na Primorskem in v gorah precej jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 13, na Primorskem do 17 °C.
Jutri bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, drugje bo pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla burja, ki se bo popoldne okrepila. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 9, v alpskih dolinah približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 10, na Primorskem do 15 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto in nedeljo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.
Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Še nekoliko ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 19. do 24. novembra 2018

V ponedeljek bo predvidoma nad severnim Sredozemljem in Alpami nastalo ciklonsko območje, ki bo še v torek vplivalo na vreme pri nas. V drugi polovici tedna bo z jugozahodni veterom v višinah k nam znova pritekal bolj topel zrak.

V ponedeljek bo pretežno oblačno vreme, tudi po nižinah bo lahko naletaval sneg. V torek bo predvidoma nekoliko več padavin. Trenutno kaže, da lahko sneži tudi po nižinah, vendar je razvoj vremena še dokaj negotov. V drugi polovici prihodnjega tedna bo v glavnem oblačno in znova postopno topleje.


Sosednje pokrajine
Danes bo v sosednjih pokrajinah Italije in ob Jadranu precej jasno, pihala bo rahla, v Kvarnerju zmerna burja. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno.
Jutri bo v sosednjih pokrajinah Italije in ob Jadranu precej jasno, pihala bo zmerna burja. Drugje bo pretežno oblačno.


Gorski svet
Danes bo v zahodnih Julijskih Alpah precej jasno, drugje bo oblačno in ponekod megleno, vrh oblačnosti bo med 1400 in 1700 m nadmorske višine. Čez dan se bo ta oblačnost ponekod trgala. Pihal bo v glavnem šibek veter severovzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno 0 °C.

Jutri bo v zahodnih Julijskih Alpah precej jasno, drugje bo oblačno in ponekod megleno, vrh oblačnosti bo med 1400 in 1700 m nadmorske višine. Čez dan se bo ta oblačnost ponekod trgala. Pihal bo v glavnem šibek veter severovzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -5 °C.

Vremenski pojavi na dan 15. november:
15.11.1979
V večernih urah je Slovenijo prešel sekundarni ciklon, v Portorožu je zračni tlak padel na 990 hPa. V Novem mestu se je tlak, preračunan na morski nivo, znižal do 993 hPa, v Ljubljani do 994 hPa in na Letališču Maribor do 995 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Glorieuses Isl | dolomites bing