Petek, 27. november 2020, 04:18
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.11.2018

Vremenska napoved - 12. november 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > november > 12. 11. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 12. november 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.11.2018Danes bo v zahodnih in deloma osrednjih krajih zmerno do pretežno oblačno s kakšno dežno kapljo. Drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 21 °C.
Jutri bo na vzhodnem delu države še precej jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Na zahodnem delu države ni izključena kakšna kaplja dežja. Še bo pihal jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 5 do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 19 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo v notranjosti pretežno oblačno. Več sonca bo v gorah in na Primorskem, kjer bo pihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. novembra 2018
Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo imelo v začetku obdobja središče nad vzhodno Evropo, od nedelje naprej pa nad Skandinavijo. Z vetrovi severnih smeri bo k nam dotekal postopno hladnejši zrak.

Po nižinah v notranjosti bo večinoma dokaj oblačno vreme, več sonca pričakujemo v gorah in ob šibki burji na Primorskem. Predvidoma v začetku naslednjega tedna se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala. V notranjosti se bo krepil severovzhodnik, na Primorskem pa burja. Postopno bo hladneje.


Sosednje pokrajine
Danes bo v sosednjih krajih Italije in ob Jadranu precej oblačno z občasnim rahlim dežjem, v krajih vzhodno in severno od nas pa bo delno jasno in vetrovno.
Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu pretežno oblačno, še je možna kakšna kaplja dežja. Drugje bo dokaj jasno, ponekod bo še pihal jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo na območju med Julijci in Snežnikom oblačno in ponekod megleno, občasno bo lahko rosilo ali rahlo deževalo. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Jutri bo v sredogorju na območju med Julijci in Snežnikom zmerno do pretežno oblačno. Vzdolž Dinarske pregrade je možna kakšna dežna kaplja. V visokogorju in na vzhodnem delu države bo več jasnine. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. november:
12.11.1934
Do 9. ure zjutraj veliko padavin v 24-urah: Koča na Snežniku 144 milimetrov, Zabiče 119 milimetrov, Sežana 113 milimetrov, Črni Vrh nad Idrijo 109 milimetrov, Podkraj 92 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Torre San Giovanni | webcam site