Sreda, 18. maj 2022, 11:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.10.2018

Vremenska napoved - 9. oktober 2018

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 9. oktober 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.10.2018Popoldne bo na Primorskem in na severovzhodu pretežno jasno. Drugje se bo v začetku še zadrževala nizka oblačnost, ki se bo počasi trgala. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, na Primorskem ob šibki burji do 24 °C.
Jutri bo na Primorskem in v gorah pretežno jasno. Drugje bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost, ki se bo čez dan razkrojila. Na Primorskem bo še pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, na Primorskem do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem do 25 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo precej jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. oktobra 2018

Od sobote do četrtka bo nad vzhodno in deloma srednjo Evropo območje visokega zračnega tlaka, nad zahodno in severno pa ciklonsko območje. Nad naše kraje bo z vzhodnimi pritekal topel in v glavnem suh zrak.

Od sobote do četrtka bo večinoma jasno in suho vreme. Po nižinah v notranjosti države se bo zjutraj in del dopoldneva zadrževala megla. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Razmeroma toplo bo, čez dan bodo najvišje temperature temperature bodo približno 20 °C.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo precej jasno, po nižinah zahodne Hrvaške in južne Avstrije pa bo megla ali nizka oblačnost, ki se bo jutri sredi dneva v glavnem razkrojila. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo v sredogorju v glavnem oblačno ali megleno. Lahko pade tudi kakšna kaplja dežja. V visokogorju nad 2200 m bo v začetku pretežno jasno, čez dan pa se bo razvila kopasta oblačnost. Vrhovi bodo lahko občasno tudi v megli. Več sonca bo v Zahodnih Julijcih. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo precej jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zjutraj in del dopoldneva se bo pod 1300 m zadrževala nizka oblačnost. Čez dan bodo vrhovi v visokogorju občasno v oblakih. Pihal bo v glavnem šibak veter na vzhodnih smeri, ki bo nekoliko okrepljen na primorski strani gora. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 9. oktober:
9.10.1997
Predvsem na severovzhodu je bilo izjemno toplo za mesec oktober. V Lendavi so izmerili 27,7 stopinj C, v Murski Soboti se je ogrelo do 27,2 stopinj C, na Letališču Maribor, na Jeruzalemu in v Gornji Radgoni do 26,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lihou Reef | detail bing