Sreda, 18. maj 2022, 12:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.10.2018

Vremenska napoved - 19. oktober 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > oktober > 19. 10. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 19. oktober 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.10.2018Popoldne bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, zlasti v severni Sloveniji občasno pretežno oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21, na Primorskem do 24 °C.
Jutri bo precej jasno. V prvem delu dneva bo po nižinah megla. Šibka burja na Primorskem bo ponehala. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 8, na Primorskem do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, na Primorskem do 24 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Po kotlinah osrednje Slovenije bo jutro megleno. Zapihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem popoldne rahla do zmerna burja. Nekoliko ohladilo se bo.
V ponedeljek bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Drugje bo v začetku pretežno oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. oktobra 2018

Nad območjem Alp in srednje Evrope bodo do petka pihali severozahodni do severni višinski vetrovi, ob koncu tedna pa se bo veter nad nami obrnil na jugozahodno smer. Prva hladna fronta bo naše kraje predvidoma oplazila v sredo, prihod druge, bolj izrazite, pa lahko pričakujemo ob koncu tedna.

V torek bo brez padavin s precej sonca na Primorskem ter z jutranjo in dopoldansko meglo v notranjosti. V sredo bodo možne manjše padavine, v četrtek in petek bo brez padavin. Verjetnost za padavine se bo povečala ob koncu tedna.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, v začetku bo vzhodno od Slovenije še pretežno oblačno. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo precej jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla. V Kvarnerju bo še pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, nekatera pobočja in vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo rahel severni do vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Jutri bo precej jasno, popoldne se bo zlasti na Pohorju in vzhodnih Karavankah oblačnost povečala. Pihal bo rahel, v visokogorju Kamniško - Savinjskih Alp občasno zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 °C.

Vremenski pojavi na dan 19. oktober:
19.10.1934
Zjutraj je bilo zlasti v nekaterih krajih na Notranjskem zimsko mrzlo. V Babnem Polju se je ohladilo na mrzlih minus 13,0 stopinj C, na Rakitni na minus 10,6 stopinj C, v Kranjski Gori na minus 5,4 stopinj C in v Šentilju pod Turjakom na minus 4,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Volcan Momotombo | mangart hike