Ponedeljek, 1. marec 2021, 22:51
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.1.2018

Vremenska napoved - 24. januar 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > januar > 24. 1. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 24. januar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.1.2018Popoldne bo jasno, na severovzhodu bo zapihal šibak jugozahodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12 °C.
Jutri bo oblačnost od zahoda naraščala, nekaj sonca bo še na severnem delu države in vzhodu države. Krepil se bo jugozahodnik. Zlasti v višjih predelih zahodne Slovenije bo popoldne začelo rahlo deževati. Zjutraj bodo najnižje temperature malo pod 0, v severni Sloveniji do -5, ob morju približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 13, na severozahodu približno 5 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek in soboto bo pretežno oblačno, v soboto na vzhodnem delu države občasno tudi delno jasno. Ponekod v zahodni polovici države bo občasno rahlo deževalo. V petek bo še pihal jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 28. januarja do 2. februarja 2018

Od nedelje do torka bomo pod vplivom obsežnega anticiklona s središčem nad zahodno Evropo. V sredo se bo nad naše kraje od severa razširilo obsežno ciklonsko območje, ki bo vplivalo na nas do konca prihodnjega tedna. S severnimi vetrovi bo pritekal hladnejši in postopno bolj vlažen zrak.

V nedeljo se bo začelo jasniti. V ponedeljek bo delno jasno, po kotlinah je zjutraj možna megla. V torek se bo od zahoda oblačilo, zapihal bo jugozahodnik. Od srede do petka bodo padavine verjetnejše. Postopno bo nekoliko hladneje.


Sosednje pokrajine
Danes bo večinoma jasno vreme.
Jutri se bo zlasti v krajih zahodno in južno od nas nebo pooblačilo, drugje bo še delno jasno. V Gorskem Kotarju bo občasno rahlo deževalo. Pihati bo začel jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo v glavnem šibak zahodni do severozahodnik, ki se bo proti večeru obračal na jugozahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov približno 0 °C.

Jutri se bo nebo pooblačilo v zahodnih Julijcih ter hribih Notranjske in severne Primorske, popoldne tudi v zahodnih in osrednjih Karavankah. Pihal bo zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 do 5, na višini 2500 metrov od 0 do 2 °C.

Vremenski pojavi na dan 24. januar:
24.1.1942
Jutro je bilo, tako kot prejšnje dni, zelo mrzlo. V Babnem Polju je minimalni termometer pokazal minus 33,4 stopinj C, v Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem se je temperatura spustila vse do minus 33,0 stopinj C, v Kranjski Gori do minus 24,8 stopinj C, v Ljubljani do minus 24,6 stopinj C in v Mislinji do minus 24,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Barcelona | hike bing