Torek, 2. marec 2021, 14:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
17.1.2018

Vremenska napoved - 17. januar 2018

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2018 > januar > 17. 1. 2018
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 17. januar 2018.

Napoved za Slovenijo
vreme 17.1.2018Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Ponekod bo pihal severozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 9, na Primorskem in na vzhodnem delu države do 11 °C.
Jutri bo večino dneva precej jasno. Zapihal bo jugozahodni veter, ki se bo popoldne še nekoliko okrepil. Zjutraj bodo najnižje temperature od -10 do -3, ob morju do 1, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11, v severni Sloveniji približno 3 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz četrtka na petek se bo od zahoda nebo pooblačilo. V petek čez dan se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo popoldne krepile, meja sneženja se bo proti večeru spuščala. V soboto bodo padavine ponehale. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 21. do 26. januarja 2018
Ciklon se bo v nedeljo pomaknil nad južni Balkan. Nad srednjo Evropo se bo krepilo območje visokega zračnega tlaka. V začetku prihodnjega tedna je razvoj vremena še precej negotov, vendar je nekoliko bolj verjetno, da bodo naši kraji pod vplivom visokega zračnega tlaka.

V nedeljo bo v glavnem brez padavin, občasno bo jasno. V prvi polovici prihodnjega tedna bo verjetnost za padavine majhna. temperature bodo primerne letnemu času.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo spremenljivo oblačno z vmesnimi sončnimi obdobji. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in zlasti na območju Jadrana posamezne nevihte. Pihal bo severozahodni veter.
Jutri bo v glavnem jasno, sredi dneva in popoldne se bo v krajih severno in vzhodno od nas zmerno nebo pooblačilo. Čez dan bo zapihal jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo v glavnem zmeren severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -12 °C.


Jutri bo delno jasno, zlasti na zahodnem delu države bo ponekod nastalo nekaj oblakov. Nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Dopoldne bo pihal v glavnem zmeren jugozahodnik, ki se bo popoldne še okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -7 °C.

Vremenski pojavi na dan 17. januar:
17.1.1964
Nad osrednjim delom Evrope je bilo središče močnega anticiklona, pri nas je bil tlak neobičajno visok. V notranjosti Slovenije je tlak, preračunan na morski nivo, ob 7. uri zjutraj znašal približno 1046 hPa, v Kopru pa 1042 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pisco | hike bing