Torek, 29. september 2020, 00:26
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.8.2017

Vremenska napoved - 27. avgust 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > avgust > 27. 8. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 27. avgust 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.8.2017Popoldne bo pretežno jasno. Kakšna nevihta bo zvečer možna zlasti v Prekmurju in na Štajerskem, ko bo prehodno zapihal severovzhodnik, preko noči pa na Primorskem rahla burja. Najvišje temperature bodo od 28 do 35 stopinj Celzija.
Jutri se bo nebo pooblačilo. Od severa se bodo začele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte, ki se bodo postopno razširile nad večji del Slovenije in ponehale v noči iz ponedeljka na torek. Zapihal bo veter vzhodnih smeri. Vročina bo popustila. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 20, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28, na Primorskem do 30 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo v glavnem jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V sredo bo pretežno jasno in nekoliko topleje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 31. avgusta do 5. septembra 2017

Do petka bodo naši kraji pod vplivom visokega zračnega tlaka, ki pa bo ob koncu tedna nekoliko slabelo. Do takrat bo k nam dotekal še topel, potem pa predvidoma nekoliko hladnejši zrak.

V četrtek bo jasno, najverjetneje tudi še v petek, je pa napoved v nadaljevanju še nekoliko nezanesljiva, nekoliko se poveča verjetnost manjših padavin. Začetek prihodnjega tedna bo nekoliko hladneje.Sosednje pokrajine
Sončno bo, na območju Alp bodo popoldne nastale posamezne plohe ali nevihte.
Jutri se bo nebo pooblačilo, v krajih južno od nas bo v začetku še nekaj sonca. Od severa se bodo začele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte, ki se bodo postopno razširile nad vse sosednje kraje, predvidoma jih bo še najmanj vzhodno od nas.


Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, sredi dneva in popoldne pa bo nastalo nekaj spremenljive kopaste oblačnosti, popoldne ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 20, na višini 2500 metrov pa približno 14 stopinj Celzija.

Jutri bo v glavnem oblačno, ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. V sredogorju bo prevladoval jugovzhodnik, višje veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. avgust:
27.8.1966
Zelo sveže jutro, predvsem v zahodni in severni Sloveniji, v nekaterih krajih je bila celo slana. Na Rakitni se je ohladilo do -0,5 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem do 0,1 stopinj C, v Bovcu do 2,4 stopinj C, v Gornjem Gradu do 3,0 stopinj C in v Ajdovščini do 4,0 stopinj C. Sneženje na Kredarici (2514 m) je dopoldne ponehalo, ob 7. uri zjutraj je bilo skupaj 22 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Accra | hike