Torek, 29. september 2020, 00:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.8.2017

Vremenska napoved - 25. avgust 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > avgust > 25. 8. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 25. avgust 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.8.2017Popoldne bo jasno, zlasti v gorskem svetu bo možna kakšna ploha ali vročinska nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 33 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno in vroče. Popoldne zlasti v gorskem svetu ni izključena kakšna nevihta. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 17, na Primorskem do 20, čez dan bodo najvišje temperature od 28 do 35 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo jasno in vroče. Verjetnost popoldanskih neviht bo majhna. V ponedeljek bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Vročina bo popustila.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. avgusta do 3. septembra 2017

Od torka naprej bodo naši kraji pod vplivom visokega zračnega tlaka, ki bo prehodno oslabelo ob prehodu vremenske motnje, ki se nakazuje v drugi polovici prihodnjega tedna. Od četrtka naprej bodo nad našimi kraji prevladovali vetrovi severnih in vzhodnih smeri.

V torek bo v začetku zmerno oblačno, potem se bo nebo zjasnilo, najvišje temperature bodo pod 30 stopinj Celzija. V sredo kaže na pretežno jasno vreme. Od četrtka do nedelje bo predvidoma hladneje, verjetnost za padavine se bo povečala.Sosednje pokrajine
Precej jasno bo, na območju Alp bodo popoldne nastale posamezne plohe ali nevihte.


Gorski svet
Danes bo delno jasno. Nekaj več oblačnosti bo v hribih severne Slovenije. Popoldne ali proti večeru bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 20, na višini 2500 metrov pa približno 13 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa bo nastala kopasta oblačnost. Popoldne bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 20, na višini 2500 metrov pa približno 14 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. avgust:
25.8.1980
Jutro je bilo za mesec avgust neobičajno hladno. V Babnem Polju in na Rakitni so izmerili -0,5 stopinj C, v Ambrusu na Dolenjskem se je ohladilo na 1,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici na 2,0 stopinj C, v Murski Soboti na 2,6 stopinj C in v Črnomlju na 3,2 stopinj C.

25.8.2011
Neusmiljena vročina v večjem delu države se je nadaljevala. V Metliki se je živo srebro povzpelo do 36,6 stopinj C, v Ljubljani in Kočevju so namerili 35,9 stopinj C in celo v Babnem Polju 33,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Donghae | hike.uno