Torek, 29. september 2020, 00:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
16.8.2017

Vremenska napoved - 16. avgust 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > avgust > 16. 8. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 16. avgust 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 16.8.2017Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo krajevne plohe in nevihte. Zapihal bo severni do severovzhodnik, zvečer na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 32 stopinj Celzija.
Jutri bo dopoldne ponekod zmerno oblačno, popoldne pa bo v glavnem jasno. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 19, na Primorskem do 23, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 33 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo v glavnem jasno. V soboto se bo postopno nebo pooblačilo, popoldne se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na nedeljo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 20. do 25. avgusta 2017

V nedeljo bo nad osrednjo Evropo ponovno nastalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo vztrajalo prve dni prihodnjega tedna, proti koncu tedna pa postopno slabelo. V četrtek ali petek bo severno od Alp potovala rahla vremenska fronta.

V nedeljo se bo delno zjasnilo, ohladilo se bo. Popoldne bo rasla kopasta oblačnost, možna bo kakšna ploha. Od ponedeljka do petka bo jasno in postopno ponovno topleje, najvišje temperature bodo od 25 do 30 stopinj Celzija. V četrtek in petek se bo nekoliko povečala možnost popoldanskih ploha ali neviht.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti v krajih severno od nas. V Alpah bodo nastale posamezne plohe in nevihte.
Jutri bo večinoma jasno vreme.


Gorski svet
Danes bo zjutraj še deloma jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Nastalo bo nekaj ploh in neviht. Pihal bo rahel veter, v glavnem vzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Jutri bo dopoldne zlasti v sredogorju osrednje in severne Slovenije delno oblačno, drugje pa pretežno jasno. Čez dan bo povsod v glavnem jasno s plitvo kopasto oblačnostjo približno vrhov. Možnost popoldanskih ploh bo majhna. Pihal bo rahel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 16. avgust:
16.8.1974
Dan se je v nekaterih krajih začel z zelo toplim jutrom, čez dan je bilo vroče. V Vedrijanu v Goriških Brdih se ni ohladilo pod 23,0 stopinj C, v Portorožu (Beli Križ) je bila minimalna temperatura 21,8 stopinj C, v Podgradju v Slovenskih goricah 21,6 stopinj C, na Zgornjih Poljanah na Notranjskem (1030 m) 21,0 stopinj C ter na Planini pri Sevnici 20,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Fuseta | panorama