Torek, 29. september 2020, 01:15
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.8.2017

Vremenska napoved - 12. avgust 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > avgust > 12. 8. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 12. avgust 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.8.2017Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Vmes bodo možni močnejši nalivi. Na zahodnem delu države in severu bo padavin malo. Pozno popoldne bo dež postopno ponehal, od zahoda pa se bo proti večeru jasnilo. Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem v glavnem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 24, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.
Jutri bo dokaj jasno, nekoliko več oblačnosti bo ponekod na severnem delu države in vzhodu države. Jutro bo sveže. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 13, na Primorskem do približno 17, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek se bo nadaljevalo deloma jasno vreme, na še več sonca pa kaže v torek. Temperature bodo vsak dan višje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. avgusta 2017

Nad Evropo bodo prevladovali zahodni vetrovi. Območje Alp bodo občasno dosegle vremenske fronte, ki pa se bodo v glavnem pomikale bolj severno od nas. Večja verjetnost za prehod fronte preko slovenskih krajev je prihodnji vikend.

V sredo kaže na deloma jasno vreme s povečano možnost popoldanskih neviht, potem pa v četrtek in petek ponovno na v glavnem jasno vreme. Ob koncu prihodnjega tedna se verjetnost za padavine in ohladitev poveča, potem pa ponovno kaže na suho vreme.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v krajih južno in vzhodno od nas spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Ob morju so še možne nevihte. Drugje bo padavin malo. Proti večeru se bo od zahoda pričelo jasniti. Na območju severnega Jadrana bo prehodno zapihala zmerna burja.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo lahko v krajih vzhodno od nas. V Alpah so popoldne možne plohe.


Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, ki bodo popoldne postopno ponehale. Zapihal bo veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa 4 stopinje Celzija.

Jutri bo v glavnem pretežno jasno, nekoliko več oblačnosti bo lahko v hribih vzhodne Slovenije. Proti večeru se bo delno pooblačilo tudi v hribih severozahodne Slovenije. Pihal bo rahel do zmeren severnik, ki bo močnejši na vzhodnem delu države. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. avgust:
12.8.2005
Po močnih nalivih od prejšnjega popoldneva dalje so zjutraj v nekaterih krajih v pasu od zahodnega Krasa do Logaškega izmerili izjemno veliko 24-urno višino padavin. V Opatjem selu južno od Nove Gorice so izmerili 206 milimetrov, na Lokvah je padlo 137 milimetrov, na Otlici 134 milimetrov in v Hotedršici ter Črnem Vrhu nad Idrijo 102 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Kodiak AK | waterfall bing