Sreda, 18. maj 2022, 12:54
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.10.2017

Vremenska napoved - 9. oktober 2017

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 9. oktober 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.10.2017Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji je možna kakšna kratkotrajna ploha. Čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.
Preko noči bo pretežno oblačno, v nekaterih predelih južne Slovenije bo občasno deževalo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 od 9 , ob morju do 13 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, v jugozahodni Sloveniji lahko še nastane kakšna ploha. Čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 20 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, ponekod na Notranjskem in v Posočju bo občasno rahlo deževalo. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. oktobra 2017

Nad našimi kraji bo vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, vremenske fronte bodo proti vzhodu potovale severno od Alp. V višinah bo prevladoval severozahodni veter veter.

Od petka naprej bo večinoma v glavnem jasno vreme z meglo po nižinah v jutranjih urah. Čez dan bodo najvišje temperature med 15 in 20 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas v glavnem jasno, drugje bo s spremenljivo do pretežno oblačno, v Istri lahko nastane kakšna ploha.
Jutri bo v krajih severno in zahodno od nas v glavnem jasno. Drugje bo več oblačnosti, zlasti v Istri se bodo pojavljale plohe.


Gorski svet
Danes v prvem delu dneva bo deloma jasno, popoldne spremenljivo do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v megli, v Julijcih in v predalpskem svetu zahodne Slovenije lahko nastane tudi kakšna ploha. Pihal bo v glavnem šibek jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura 6, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinje Celzija.

Jutri v prvem delu dneva bo delno jasno, popoldne spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v megli. Pihal bo rahel do zmeren zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura 6, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. oktober:
9.10.1997
Predvsem na severovzhodu je bilo izjemno toplo za mesec oktober. V Lendavi so izmerili 27,7 stopinj C, v Murski Soboti se je ogrelo do 27,2 stopinj C, na Letališču Maribor, na Jeruzalemu in v Gornji Radgoni do 26,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Biserta | detail bing