Sreda, 18. maj 2022, 11:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.10.2017

Vremenska napoved - 3. oktober 2017

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 3. oktober 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.10.2017Popoldne bo dež prehodno zajel večji del Slovenije, zlasti na južnem delu države bodo tudi posamezne nevihte. Dež bo zvečer od severa ponehal. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 17, na Primorskem in v jugovzhodni Sloveniji do 20 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v prvem delu dneva bo po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, ob morju do 12, najvišje dnevne od 14 do 17, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo zapihal jugozahodnik. V vzhodni polovici države bo še jasno, drugje se bo nebo pooblačilo, zlasti na Primorskem in Notranjskem bo občasno že rahlo deževalo. V noči iz četrtka na petek se bodo padavine na zahodnem delu države okrepile in zajele vso Slovenijo. V petek bo oblačno s padavinami, ohladilo se bo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. oktobra 2017

Ob koncu tedna bo v višinah pihal severni do severozahodnik, v začetku tedna pa se bo obračal na zahodno do jugozahodno smer.

Od sobote do četrtka kaže na v glavnem brez padavin vreme, vendar napoved ni zanesljiva. Razmeroma sveže bo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo občasno deževalo.
Jutri bo v prvem delu dneva po nižinah megla. Čez dan bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, dopoldne bodo v glavnem manjše padavine, ki se bodo popoldne nekoliko okrepile. Meja sneženja bo na približno 2500 metrih nad morjem. Pihal bo okrepljen zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Pihal bo zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. oktober:
3.10.1932
Obilno deževje v nekaterih krajih na Dolenjskem; v Sodražici je do jutra naslednjega dne padlo 118 milimetrov, v Gornjem Lenartu 106 milimetrov, v Ambrusu 98 milimetrov in v Kostanjevici na Krki 79 milimetrov padavin v preteklih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Corinto | hiking