Sreda, 18. maj 2022, 12:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
17.10.2017

Vremenska napoved - 17. oktober 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > oktober > 17. 10. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 17. oktober 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 17.10.2017Danes bo precej jasno. Dopoldne se bo po nekaterih nižinah še zadrževala megla. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno z dopoldansko meglo. Čez dan bo začel pihati jugozahodnik, na Primorskem bo oblačnost povečala. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, ob morju do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo na zahodnem delu države zmerno do pretežno oblačno ter ponekod tudi megleno, drugje pa bo jasno. V petek bo na vzhodnem delu države jasno, drugje pa v glavnem pretežno oblačno. Zlasti ponekod na Primorskem bo občasno rahlo deževalo. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 21. do 26. oktobra 2017

Območje visokega zračnega tlaka bo konec tedna oslabelo. V začetku prihodnjega tedna bomo pod vplivom ciklonskega območja s središčem nad osrednjim Sredozemljem, od srede pa se bo nad srednjo in vzhodno Evropo okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V soboto bo na vzhodnem delu države več sonca in na zahodnem delu države več oblakov. Zlasti ponekod na Primorskem bo občasno rahlo deževalo. V nedeljo se bo povsod nebo pooblačilo, možne bodo manjše krajevne padavine. Predvidoma v noči iz nedelje na ponedeljek nas bo prešla hladna vremenska fronta. Nekoliko ohladilo se bo, od torka dalje bo verjetnost za padavine majhna.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, zlasti zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah in ob morju megleno.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa 9 stopinj Celzija.

Jutri bo v glavnem pretežno jasno. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 17. oktober:
17.10.1983
V pretekli noči so bili v nekaterih krajih na Goriškem številni močni nalivi, v nekaj urah je padlo tudi preko 200 milimetrov padavin. V Novi Gorici so zjutraj izmerili 272 milimetrov v enem dnevu, od tega je 257 milimetrov padlo v 6 urah! V Čepovanu je dnevna višina padavin znašala 229 milimetrov, največja šesturna pa 200 milimetrov. V Lokvah je v enem dnevu padlo 192 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ganghwa-gun | gora