Sreda, 18. maj 2022, 11:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.10.2017

Vremenska napoved - 11. oktober 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > oktober > 11. 10. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 11. oktober 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.10.2017Popoldne bo na severnem Primorskem in Notranjskem zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Drugje bo v glavnem jasno. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21 stopinj Celzija.
Jutri bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije pretežno oblačno in v glavnem suho. Drugje bo večinoma jasno vreme. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Čez dan bo ponekod pihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 11, na Primorskem približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek in soboto bo precej jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. oktobra 2017

Naši kraji bodo v območju visokega zračnega tlaka, vremenske fronte bodo proti vzhodu potovale severno od Alp, le v petek je nekaj možnosti, da bo območje oslabelo in da bodo fronte potovale bolj proti jugu. V višinah se bo ob šibkih vetrovih zadrževal topel in suh zrak.

Sončno bo, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Nekaj možnosti za padavine bo šele v petek. Čez dan bodo najvišje temperature približno ali malo nad 20 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo v sosednjih pokrajinah Italije zmerno do pretežno oblačno, drugje v glavnem jasno.
Jutri bo v Furlaniji in v Gorskem Kotarju zmerno do pretežno oblačno, drugje v glavnem jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.


Gorski svet
Danes bo v zahodnih Julijcih in južno od Bohinjskega grebena ter na območju Snežnika oblačno ali megleno. Občasno bo nekaj oblačnosti tudi na pobočjih Kamniško - Savinskih Alp. Drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo v zahodnih Julijcih in južno od Bohinjskega grebena ter na območju Snežnika oblačno ali megleno. Občasno bo nekaj oblačnosti tudi na pobočjih Kamniško - Savinskih Alp. Drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. oktober:
11.10.1970
Popoldne je bilo v veliko krajih ponovno zelo toplo za sredino meseca oktobra. V Tolminu in na Slapu pri Vipavi se je živo srebro povzpelo na 27,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici so izmerili 26,2 stopinj C, v Ljubljani 24,9 stopinj C, v Babnem Polju 24,0 stopinj C in v Ratečah 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Machala | vallon