Petek, 28. januar 2022, 04:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.9.2016

Vremenska napoved - 23. september 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 23. september 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.9.2016Danes bo v glavnem jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 10, na Primorskem približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo v glavnem jasno, v ponedeljek pa bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 27. septembra do 2. oktobra 2016

Do sredine prihodnjega tedna bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka. V četrtek se bo čez srednjo Evropo proti jugovzhodu pomikala hladna fronta, ki naj bi v noči iz petka na soboto prešla naše kraje. Za njo bo od vzhoda začel dotekati hladnejši zrak.

Do sredine prihodnjega tedna bo jasno in toplo. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla. V četrtek bo že več oblačnosti, rahle padavine bodo možne v zahodnih višjih predelih. V petek bo oblačno s padavinami, ki bodo v soboto čez dan oslabele. Ohladilo se bo. V nedeljo bo deloma jasno in v glavnem suho.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo pretežno jasno, čez dan bo v krajih severno, zahodno in ponekod južno od nas zmerno nebo pooblačilo.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Po nekod po nižinah bo zjutraj in deloma dopoldne megla.


Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, čez dan bo zlasti na zahodnem delu države občasno več oblačnosti. Ponekod bo tudi megleno. Pihal bo v glavnem šibak severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.

Jutri bo zjutraj pretežno jasno, čez dan pa bo občasno nekoliko več oblačnosti. Ponekod bo lahko megleno. Čez dan bo pihal rahel severnik, zvečer pa bo na zahodnem delu države zapihal šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. september:
23.9.1985
Izjemno toplo popoldne za drugo polovico meseca septembra. V Braniku v Vipavski dolini se je segrelo do 34,0 stopinj C, na Slapu pri Vipavi je termometer pokazal 32,5 stopinj C, v Tolminu 31,5 stopinj C, v Metliki 30,5 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku 29,0 stopinj C in v Postojni 28,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Pomorie | vreme