Sobota, 22. januar 2022, 23:55
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.9.2016

Vremenska napoved - 22. september 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 22. september 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.9.2016Popoldne bo jasno. Šibka burja na Primorskem bo postopno ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 21, na Primorskem do približno 23 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku pretežno jasno, le na Primorskem bo nekaj oblačnosti. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne se bo od severa zmerno nebo pooblačilo, nebo zjasnilo pa se bo na Primorskem. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 9, ob morju približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto in nedeljo bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, jutro bo ponekod megleno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 26. septembra do 1. okrobra 2016

Do srede bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka. V sredo se bo čez srednjo Evropo proti jugovzhodu pomikala hladna fronta, ki pa bo naše kraje le oplazila. Za njo se bo od zahoda prehodno ponovno razširil anticiklon, ki bo proti koncu tedna slabel.

Večinoma bo jasno vreme, v jutranjem času bo po nižinah megleno. V sredo bo prehodno nekoliko več oblačnosti, dež pa bo malo verjeten. Jutranje temperature bodo približno 10, popoldanske pa malo nad 20 stopinj Celzija. Ob koncu tedna bodo padavine postale verjetnejše, vendar ne kaže na večjo količino.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno, ponekod občasno zmerno oblačno. Burja v Kvarnerju bo popoldne postopno ponehala.
Jutri bo jasno, dopoldne se bo prehodno nekoliko nebo pooblačilo v Istri in Kvarnerju in se popoldne ponovno nebo zjasnilo. Popoldne pa se bo nekoliko nebo pooblačilo v krajih severno od nas.


Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, čez dan pa bo občasno več oblačnosti in ponekod občasno tudi megleno. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih smeri, popoldne v sredogorju šibak veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Jutri bo v začetku pretežno jasno, le na zahodnem delu Julijskih Alp bo dopoldne nekaj oblačnosti. Popoldne bo postopno več koprenastih oblakov. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodne do severozahodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. september:
22.9.1968
Zjutraj so zlasti na meteoroloških postajah v Julijskih Alpah in na dinarski pregradi izmerili veliko 24-urno višino padavin. Pri Domu na Komni je padlo 231 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 219 milimetrov, v Idrijski Beli 170 milimetrov in na Žagi pri Bovcu 168 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pahoa | panorama bing