Nedelja, 23. januar 2022, 00:58
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.9.2016

Vremenska napoved - 1. september 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 1. september 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.9.2016Popoldne bo precej jasno. Temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 15, ob morju 18, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 30 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo precej jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.
V nedeljo bo jasno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Popoldne bo od zahoda oblačnost povečala in v severozahodni Sloveniji se bodo zvečer začele pojavljati padavine, deloma nevihte, ki se bodo v noči iz nedelje na ponedeljek širile proti vzhodu.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. septembra 2016

V ponedeljek se bo prek slovenskih krajev pomikala hladna fronta, do četrtka ali petka pa bomo na severnem obrobju višinskega jedra hladnega in vlažnega zraka, ki bo imelo središče nad Italijo in Jadranom. Nad nami bo prevladoval vzhodnik.

V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, v bližini morja bodo krajevne nevihte. Od srede naprej bo več jasnega vremena, čeprav bo občasno tudi pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Verjetnost za dež bo najmanjša v petek in soboto. Po ohladitvi v ponedeljek bo potem iz dneva v dan nekoliko topleje. Na Primorskem bo vse dni pihala burja.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno, na območju Alp pa spremenljivo oblačno, nastale bodo krajevne plohe in nevihte.
Jutri bo ob morju pretežno jasno, drugje delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo.


Gorski svet
Popoldne bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Zlasti na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank proti večeru ni izključena kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Čez dan bodo nastajali plitvi kopasti oblaki. Pihal bo rahel veter severnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. september:
1.9.1978
Meteorološka jesen se je začela z zelo svežim jutrom, v nekaterih krajih celo s slano. V Babnem Polju se je ohladilo do minus 2,6 stopinj C, v Ratečah je bilo minus 1,2 stopinj C, v Postojni -0,1 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 0,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku 1,5 stopinj C in v Murski Soboti 2,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Chania | gora