Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.7.2016

Vremenska napoved - 3. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 3. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 3. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.7.2016Popoldne bo dež marsikje ponehal, najdlje bo deževalo v severozahodnih krajih, predvidoma do večera. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem v glavnem rahla burja. Temperatura bo od 16 do 22, na Primorskem od 23 do 27 stopinj Celzija.
Preko noči se bo jasnilo, zjutraj bo po nekaterih kotlinah možna kratkotrajna megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno jasno, v začetku ponekod zmerno oblačno. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri, burja na Primorskem bo oslabela. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27, na Primorskem do 29 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo precej jasno in še nekoliko topleje. V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma nevihtami. Ob morju bo v glavnem brez padavin. Do večera bodo padavine ponehale. Prehodno se bo v notranjosti Slovenije ponovno nekoliko ohladilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. julija 2016

Nad južno in srednjo Evropo bo v glavnem vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo proti koncu tedna nekoliko oslabelo, še bolj pa v torek. Od zahoda bo postopno dotekal vse toplejši zrak..

V drugi polovici tedna bo v glavnem jasno, vročina se bo stopnjevala, verjetnost za vročinske nevihte pa bo majhna. Prihodnji torek se bo od zahoda predvidoma bližala hladna fronta.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno. Padavine bodo marsikje ponehale, najdlje bo predvidoma deževalo na avsrijskem Koroškem ter v sosednjih krajih Italije, razen ob morju. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla, v Kvarnerju zmerna burja.
Jutri bo precej jasno, po nekaterih kotlinah bo zjutraj megla. Burja ob severnem delu Jadrana bo oslabela.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami. Le v vzhodnih Karavankah ter na Pohorju bo padavin malo, zlasti bodo v jutranjih in zgodnjih dopoldanskh urah. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Jutri bo precej jasno, čez dan pa bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren zahodni do severozahodnik, v sredogorju pa v začetku šibak do zmeren veter vzhodnih smeri, ki bo čez dan oslabel in se obračal v južno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. julij:
3.7.1979
Zelo svež julijski dan z nekaj dežja. Ob dveh popoldne je bilo v Ratečah in na Vojskem nad Idrijo le 6,6 stopinj C, v Postojni 9,7 stopinj C, v Ljubljani in Murski Soboti 11,4 stopinj C in v Portorožu 14,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Farewell Spit | cottage bing