Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:55
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
26.7.2016

Vremenska napoved - 26. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 26. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 26. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 26.7.2016Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 30, na Primorskem, kjer bo še pihala rahla burja, do 33 stopinj Celzija.
Jutri bo v prvem delu dneva delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 19, ob morju 21, čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 31 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami. V petek bo v glavnem jasno, verjetnost za popoldanske nevihte bo majhna.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 30. julija do 4. avgusta 2016

Predvidoma v prvi polovici ponedeljka bo naše kraje prešla vremenska fronta. Za njo se bo nad območjem Alp krepilo območje visokega zračnega tlaka.

V soboto bo jasno in vroče, proti večeru bodo v gorskem svetu posamezne vročinske nevihte. V nedeljo popoldne bo več spremenljive oblačnosti, pojavljale se bodo plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na ponedeljek. Padavine bodo predvidoma ponehale v ponedeljek popoldne ali zvečer. V torek bo že več jasnega vremena, popoldne pa bo še možna kakšna ploha. V sredo in četrtek bo jasno, najvišje temperature bodo malo pod 30 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo ob severnem delu Jadrana jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bodo zlasti popoldne še nastajale krajevne plohe in nevihte.


Gorski svet
Danes dopoldne bo delno jasno, potem bodo rasli kopasti oblaki, ponekod bo megleno. Od sredine dneva bodo vse z večjo verjetnostjo krajevne plohe in nevihte. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Jutri v prvem delu dneva bo delno jasno, potem bodo rasli kopasti oblaki, ponekod bo megleno. Od sredine dneva se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter spremenljive smeri, le ob nevihtah se bo prehodno okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 26. julij:
26.7.1987
Drugi dan zapored močni nalivi, predvsem na severozahodu in v osrednjem delu Slovenije. Do 27. julija zjutraj je v 48 urah v Logu pod Mangartom padlo 200 milimetrov, v Laškem in na Hrušici pri Jesenicah 167 milimetrov, na Planini pod Golico 158 milimetrov ter na Miklavškem hribu nad Celjem 140 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Al Wakrah | razgled