Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:13
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.7.2016

Vremenska napoved - 25. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 25. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 25. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.7.2016Danes bo na Primorskem v glavnem jasno s kakšno krajevno nevihto. Pihala bo rahla burja. Drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami, krajevno bodo močnejši nalivi. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 33 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku jasno, nekoliko več oblačnosti bo v jugovzhodni Sloveniji. Ponekod po nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. Popoldne bo v notranjosti spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Na Primorskem bo še pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 18, na Primorskem približno 22, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo dopoldne v glavnem jasno, popoldne v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V četrtek bodo nevihte ponovno pogostejše.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. julija do 3. avgusta 2016

Od petka do srede bodo naši kraji v šibkem območju visokega zračnega tlaka. V ponedeljek se bo preko Alp pomikala vremenska fronta.

Od petka do srede bo v glavnem jasno, verjetnost za popoldanske plohe in nevihte bo dokaj majhna, le v ponedeljek predvidoma nekoliko večja. Čez dan bodo najvišje temperature od petka do nedelje približno ali malo nad 30 stopinj Celzija. V ponedeljek se bo predvidoma ponovno nekoliko osvežilo, dnevne temperature bodo od ponedeljka do srede približno 25 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu v glavnem jasno s kakšno nevihto. Drugje bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. V Kvarnerju bo zapihala zmerna burja.
Jutri bo ob severnem delu Jadrana jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bodo popoldne še nastajale krajevne plohe in nevihte.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno in občasno megleno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Jutri se bo v prvem delu dneva jasnilo. Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Pihal bo rahel veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. julij:
25.7.1987
Po 2. uri popoldne je neobičajno močno neurje s točo in močnim vetrom opustošilo severni del Prekmurja. Toča je v približno 10 km širokem pasu uničila večino pridelka, veliko škode je bilo tudi na sadnem drevju in vinski trti.

25.7.2006
Dan se je začel z zelo toplim jutrom. V Mariboru je bila najnižja temperatura 21,1 stopinj C, na Jeruzalemu v Slovenskih goricah so izmerili 21,0 stopinj C, na Bizeljskem 20,4 stopinj C in v Celju 20,3 stopinj C. Celo na sicer hladnem Babnem Polju je bilo 16,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Kahului | panorama bing