Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.7.2016

Vremenska napoved - 24. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 24. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 24. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.7.2016Popoldne in zvečer bo delno jasno s spremenjivo oblačnostjo. Pojavljati se bodo začele krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč. Temperature bodo od 27 do 33 stopinj Celzija.

Jutri bo na Primorskem v glavnem jasno s kakšno krajevno nevihto. Zapihala bo rahla burja. Drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami, krajevno bodo močnejši nalivi. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 19, na Goriškem in ob morju do 21, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27, na Primorskem do 31 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo bo dopoldne jasno, popoldne pa v notranjosti spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Na Primorskem bo pihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 28. julija do 2. avgusta 2016

V četrtek se bo prek Alp pomikala vremenska fronta, od petka do torka pa bodo naši kraji v šibkem območju visokega zračnega tlaka.
V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Ob morju jih predvidoma ne bo. Od petka do torka bo jasno, verjetnost za popoldanske plohe in nevihte bo dokaj majhna, le v ponedeljek predvidoma nekoliko večja. Čez dan bodo najvišje temperature približno ali malo nad 30 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo popoldne oblačnost povečala, nastale bodo krajevne nevihte. Vroče bo.
Jutri bo ob Jadranu v glavnem jasno s kakšno nevihto. Drugje bo spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. V Kvarnerju bo popoldne zapihala zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 11 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo oblačno in občasno megleno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. julij:
24.7.1951
Do jutra je v enem dnevu zlasti v povodju Sore padlo veliko dežja. V Leskovici so izmerili 132 milimetrov, v Selcih 111 milimetrov, v Železnikih 99 milimetrov in v Žireh 88 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Senya Beraku | hike