Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:27
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.7.2016

Vremenska napoved - 23. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 23. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 23. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.7.2016Danes bo v glavnem jasno vreme s kakšno vročinsko nevihto. Čez dan bodo najvišje temperature od 28 do 34 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, čez dan pa se bo postopno nebo pooblačilo. Pojavljati se bodo začele plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v vzhodni in severni Sloveniji. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 20, v alpskih dolinah približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 33 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek bo spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Na Primorskem bo zapihala rahla burja.
V torek bo v glavnem jasno vreme s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše popoldne.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 27. julija do 1. avgusta 2016

Od srede do ponedeljka bodo naši kraji ponovno pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, v višinah pa bodo na vreme pri nas občasno vplivale motnje, ki bodo potovale preko srednje Evrope.
Od srede do ponedeljka bo večinoma jasno vreme. Možne bodo popoldanske plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v sredo in četrtek. Dnevne temperature bodo v glavnem nad 30 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih južno od nas prevladovalo jasno vreme, verjetnost za nevihte bo majhna. Drugje bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami in nevihtami.
Jutri bo zjutraj precej jasno, čez dan pa se bo postopno nebo pooblačilo najprej v krajih zahodno od nas, potem tudi drugje. Pojavljale se bodo plohe in nevihte.


Gorski svet
Danes bo jasno z dnevnim razvojem kopaste oblačnosti. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Pihal bo rahel zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku precej jasno, čez dan se bo postopno nebo pooblačilo. Pojavljale se bodo plohe in nevihte, ki bodo pogostejše na Pohorju in v vzhodnem delu Kamniških Alp. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. julij:
23.7.1998
Vroč dan z zelo toplim jutrom, v veliko krajih se temperatura ni spustila pod 20 stopinj C. V Sevnem na Dolenjskem in v Godnjah na Krasu se je zjutraj ohladilo le do 21,0 stopinj C, v Ljubljani do 20,6 stopinj C, na Jeruzalemu v Slovenskih goricah do 20,5 stopinj C, v Mariboru do 20,3 stopinj C in na Lisci (943 m) do 20,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Arkona | abc hiker