Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.7.2016

Vremenska napoved - 22. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 22. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 22. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.7.2016Popoldne bo večinoma jasno vreme z občasno povečano kopasto oblačnostjo. Zlasti v severni polovici države bodo nastale krajevne plohe in nevihte. Možni bodo močnejši nalivi. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 34 stopinj Celzija.
Jutri se bo nadaljevalo v glavnem jasno vreme s kakšno vročinsko nevihto. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 22, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 34 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo v začetku precej jasno, čez dan pa se bo postopno nebo pooblačilo. Pojavljati se bodo začele plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na ponedeljek. V ponedeljek kaže na spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 26. do 31. julija 2016

Od torka do nedelje bodo naši kraji ponovno pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, v višinah pa bodo na vreme pri nas občasno vplivale motnje, ki bodo potovale preko srednje Evrope.
Od torka do nedelje bo večinoma jasno vreme z dnevnim razvojem kopaste oblačnosti in z možnostjo popoldanskih ploh in neviht. Dnevne temperature bodo znova blizu 30 stopinj Celzija.
Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno. Zlasti v krajih zahodno, severno in vzhodno od nas bodo čez dan nastale posamezne plohe in nevihte.
Jutri bo v krajih južno od nas prevladovalo jasno vreme, verjetnost za nevihte bo majhna. Drugje bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami in nevihtami.


Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nekateri vrhovi bodo v megli. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Pihal bo v glavnem šibek zahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 11 stopinj Celzija.

Jutri bo jasno z dnevnim razvojem kopaste oblačnosti. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Pihal bo rahel zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na višini 2500 metrov pa približno 11 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. julij:
22.7.1968
Jutro je bilo za mesec julij v veliko krajih neobičajno sveže, na nekaterih planotah Notranjske se je pojavila slana. V Babnem Polju so izmerili -0,7 stopinj C, na Rakitni 0,5 stopinj C, v Ratečah 1,8 stopinj C, v Ilirski Bistrici 3,8 stopinj C in v Postojni 3,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Richmond CA | weather bing