Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.7.2016

Vremenska napoved - 2. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 2. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 2. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.7.2016Popoldne bo v glavnem jasno, možne bodo le posamezne vročinske nevihte. Prehodno bo zapihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 32 stopinj Celzija.
Preko noči se bo nebo pooblačilo, padavine bodo v drugem delu noči zajele večji del države.
Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami, zlasti na Primorskem tudi nevihtami. Padavin bo več v zahodni polovici države. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Osvežilo se bo. Popoldne bo dež ponehal, ponekod se bo že delno zjasnilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 19, ob morju 21, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo precej jasno. V ponedeljek zjutraj bo ponekod po kotlinah kratkotrajna megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. julija 2016

Nad južno Evropo bo v glavnem vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo proti koncu tedna slabelo. Manjša vremenska motnja bo Alpe prešla v sredo popoldne, v začetku naslednjega tedna pa se bo predvidoma bližala druga.

V sredo se bodo v večjem delu države pojavljale plohe ali nevihte. V drugi polovici tedna pa bo v glavnem jasno, vročina se bo stopnjevala, verjetnost za vročinske nevihte pa bo majhna.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo večinoma jasno vreme, izključena ni kakšna vročinska nevihta.
Jutri bo pretežno oblačno, pojavljale se bodo padavine, ob morju tudi nevihte. Ob severnem delu Jadrana bo zapihala burja.


Gorski svet
Danes bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno s kakšno vročinsko nevihto. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 18, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno ali megleno, z občasnimi padavinami, zjutraj tudi kot nevihtami. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. julij:
2.7.2007
V popoldanskih urah se je nad Vrhniko in okolico razbesnelo neurje z izjemno količino padavin, v nekaterih krajih je v nekaj urah padlo preko 150 milimetrov padavin. Naslednjega dne zjutraj so na Vrhniki izmerili 181 milimetrov, v Logatcu 110 milimetrov in na Hrušici 97 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Agate Terrace | gora