Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.7.2016

Vremenska napoved - 1. julij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > julij > 1. 7. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 1. julij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.7.2016Popoldne bo delno jasno z občasno nekoliko povečano oblačnostjo. Nastalo bo nekaj kratkotrajnih krajevnih ploh ali neviht, ki bodo do večera povsod ponehale. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 31 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bo precej jasno.
Jutri bo v glavnem jasno. Popoldne bodo možne le posamezne vročinske nevihte. Prehodno bo zapihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, ob morju 20, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 32 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo oblačno z občasnimi padavinami, zlasti na Primorskem tudi nevihtami. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Osvežilo se bo. Popoldne bo dež ponehal, do večera se bo delno zjasnilo.
V ponedeljek bo precej jasno. Zjutraj bo ponekod po kotlinah kratkotrajna megla.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. julija 2016

Nad južno Evropo bo v glavnem vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo proti koncu tedna slabelo. Manjša vremenska motnja bo Alpe prešla v sredo popoldne, ob koncu tedna pa se bo predvidoma bližala druga.

V torek bo jasno s popoldanskimi temperaturami blizu 30 stopinj Celzija. V sredo bo dopoldne še dokaj jasno, popoldne pa se bodo v večjem delu države pojavljale plohe ali nevihte. V drugi polovici tedna se bo vročina nekoliko stopnjevala, v popoldanskem času bodo možne vročinske nevihte.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu v glavnem jasno, drugje bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami ali nevihtami, ki pa bodo do večera povsod ponehale.
Jutri bo večinoma jasno vreme, popoldne ni izključena kakšna vročinska nevihta.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami ali nevihtami. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15 na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno s kakšno vročinsko nevihto. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16 na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. julij:
1.7.1960
Mesec julij se je začel z zelo svežim vremenom, v nekaterih krajih v višjih legah je bila celo slana. V Babnem Polju je minimalni termometer pokazal minus 1,0 stopinj C, v Novi vasi na Blokah se je ohladilo na 0,0 stopinj C, na Rakitni na 0,2 stopinj C, v Kočevju na 3,9 stopinj C ter v Črnomlju in na Pragerskem do 4,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Die Dam | formenton