Petek, 28. januar 2022, 04:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.6.2016

Vremenska napoved - 9. junij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > junij > 9. 6. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 9. junij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.6.2016Danes bo oblačno s padavinami, na Primorskem bodo možne tudi posamezne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 23 stopinj Celzija.
Jutri zjutraj in deloma dopoldne se bodo na vzhodnem delu države in jugu še pojavljale manjše padavine. Čez dan se bo delno zjasnilo, nastale bodo krajevne plohe. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 26 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto se bo ponovno nebo pooblačilo. Padavine se bodo dopoldne najprej začele pojavljati v zahodni in južni Sloveniji, popoldne pa bodo zajele večji del države. Vmes bodo tudi nevihte. Zapihal bo jugozahodnik.
V nedeljo bo oblačno z občasnimi padavinami.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. junija 2016

V prihodnjem tednu se bo nad večjim delom Evrope še vztrajalo območje nizkega zračnega tlaka. Od jugozahoda bo dotekal nad naše kraje malo toplejši in nekoliko bolj suh zrak. Ob koncu tedna pa bo nad severnim Sredozemljem nastalo plitvo ciklonsko območje, hladna fronta bo v noči iz petka na soboto prešla naše kraje. Za njo se bo nad Alpami in deloma našimi kraji nekoliko okrepilo območje visokega zračnega tlaka.


V ponedeljek in torek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Sredi tedna bo delno jasno s krajevnimi padavinami. Ob koncu tedna pa bo lahko ponovno malo več padavin.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami, ob severnem delu Jadrana lahko tudi posameznimi nevihtami.
Jutri se bo delno zjasnilo. Občasno pa se bodo ponekod še pojavljale padavine, deloma plohe.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Vmes bodo lahko tudi nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Občasno bo v nekaterih krajih tudi megleno. Občasno bodo še padavine, deloma plohe. Pihal bo v glavnem šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. junij:
9.6.1983
Sončen dan z izjemno velikim dnevnim hodom temperature. Zjutraj je bila v nekaterih krajih na Notranjskem slana, po nižinah se je popoldne ogrelo na približno 30 stopinj C. V Babnem Polju se je z jutranjih -0,5 stopinj C ogrelo na 25,6 stopinj C; v Kočevju s 3,6 stopinj C na 28,6 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju s 6,0 stopinj C na 29,6 stopinj C in v Celju s 6,4 stopinj C na 29,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Kei Mouth | formenton