Nedelja, 23. januar 2022, 01:31
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
29.6.2016

Vremenska napoved - 29. junij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > junij > 29. 6. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 29. junij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 29.6.2016Popoldne bo precej jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 30 stopinj Celzija.


Jutri bo pretežno jasno, občasno bo nekoliko več koprenaste oblačnosti. Popoldne bo vzdolž meje z Avstrijo lahko kakšna ploha ali nevihta. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, v severovzhodni Sloveniji pa južni do jugovzhodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 17, ob morju približno 19, čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 31 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bodo, razen ob morju, nastajale krajevne plohe ali nevihte. Podobno vreme bo tudi v soboto.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 3. julij do 8. julija 2016

V nedeljo zjutraj bo Slovenijo prešla hladna fronta. Za njo se bo od zahoda nad srednjo Evropo ponovno okrepilo območje visokega zračnega tlaka. Naslednja vremenska motnja bo na naše kraje vplivala predvidoma v sredo, v četrtek in petek pa bomo ponovno pod vplivom šibkega anticiklona.

V nedeljo bo v začetku oblačno z občasnimi padavinami, zlasti na Primorskem bodo v začetku tudi posamezne nevihte. Popoldne bo dež ponehal in jasnilo se bo. Ohladilo se bo, na Primorskem bo zapihala rahla burja. V ponedeljek in torek bo jasno in topleje, zjutraj bo ponekod megla. V sredo bo ponovno nekaj dežja, tudi nevihte bodo, ponovno se bo ohladilo. V četrtek in petek pa kaže na suho vreme.Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno. Kakšna popoldanska ploha ali nevihta na avstrijskem Koroškem in v Karnijskih Alpah ni izključena.
Jutri bo v začetku povsod precej jasno. Popoldne bo na avstrijskem Koroškem ter v alpskem delu severne Italije spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Drugje bo jasno.


Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Jutri bo pretežno jasno, občasno bo več koprenastih oblakov. Sredi dneva in popoldne bodo nastajali kopasti oblaki, popoldne lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo rahel do zmeren južni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 29. junij:
29.6.1948
Zjutraj so na številnih meteoroloških postajah, predvsem v hribovitih predelih, izmerili zelo veliko 24 urno količino padavin. Največ, 161 milimetrov padavin, je bilo v Črnem Vrhu nad Idrijo; na Otlici nad Ajdovščino so namerili 135 milimetrov, v Podbrdu v Baški dolini 102 milimetrov, v Ajdovščini 101 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 93 milimetrov in v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 81 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Portland ME | flickr hike