Nedelja, 23. januar 2022, 00:03
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.5.2016

Vremenska napoved - 9. maj 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > maj > 9. 5. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 9. maj 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.5.2016Popoldne bo deloma jasno z občasno nekoliko povečano oblačnostjo. Na severovzhodu države je možna kakšna kratkotrajna ploha. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo. Zlasti v severovzhodnih krajih bo pihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 21 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo pretežno oblačno, dež se bo popoldne iznad zahodnih krajev širil proti vzhodu.
V četrtek bo oblačno in deževno, vmes bodo tudi posamezne nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 13. do 18. maja 2016

Obsežno ciklonsko območje bo v drugi polovici tedna potovalo prek srednje Evrope do zahodne Rusije in Skandinavije. Z jugozahodnimi vetrovi bo nad naše kraje dotekal vlažen zrak. Hladen zrak v višinah bo preplavil zahodno Evropo in od nedelje naprej tudi območje Alp.

Vreme bo zelo nestanovitno s pogostimi padavinami, tudi kakšno nevihto. Od nedelje naprej se bo tudi ohladilo in temperature v večjem delu države nekaj dni ne bodo presegle 15 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, le v krajih zahodno od nas bo več oblačnosti. Popoldne bodo zlasti na vzhodnem delu države Avstrije, na zahodnem delu države Madžarske in na severnem delu države Hrvaške možne posamezne plohe.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo.


Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. Zlasti v vzhodnih Karavankah in na Pohorju je možna kakšna ploha. Veter se bo obračal na jugozahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Jutri bo pretežno oblačno, občasno bodo manjše padavine. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. maj:
9.5.1958
Večinoma sončen dan, popoldne je bilo zlasti na Štajerskem in Dolenjskem vroče. V Črnomlju so izmerili 32,0 stopinj C, v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 30,1 stopinj C, v Novem mestu 30,0 stopinj C, v Celju 29,3 stopinj C in v Stari Fužini v Bohinju 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Okinoerabu | marmolada bing