Nedelja, 23. januar 2022, 01:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.5.2016

Vremenska napoved - 31. maj 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > maj > 31. 5. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 31. maj 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.5.2016Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, ponekod tudi pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Pihal bo južni do jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bodo krajevne plohe in nevihte. Še bo pihal južni do jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, na Primorskem približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo padavine, deloma plohe in nevihte. Jugozahodnik bo v četrtek oslabel.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. junija 2016

Konec tega tedna in v začetku novega tedna se bo nad Evropo zadrževalo območje enakomernega zračnega tlaka, v višinah pa se bo še zadrževal razmeroma vlažen zrak. V prvi polovici prihodnjega tedna bo začel dotekati od severa bolj suh zrak.

Do začetka novega tedna bo spremenljivo oblačno, zlasti čez dan se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25 stopinj Celzija. Od torka do četrtka bo vreme bolj stabilno, popoldanske plohe bodo malo verjetne. Nekoliko bo tudi topleje.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v krajih zahodno in severno od nas se bodo pojavljale plohe in nevihte. Pihal južni do jugozahodnik.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Vzhodno od Slovenije bo v glavnem suho, drugje pa se bodo še pojavljale plohe in nevihte. Še bo pihal južni do jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo bolj pogoste na območju Julijskih alp. Nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, na zahodnem delu države tudi pretežno oblačno. Zlasti na zahodnem delu države se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte. Nekateri vrhovi bodo tam občasno v oblakih. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. maj:
31.5.1967
Neobičajno močno deževje v severovzhodni Sloveniji, do jutra naslednjega dne je v veliko krajih padlo več kot 100 milimetrov padavin v 48 urah. Na Hudem Vrhu na Pohorju so zabeležili 133 milimetrov, v Turškem Vrhu v Halozah 132 milimetrov, v Velikih Dolencih 120 milimetrov, na Kapeli nad Gornjo Radgono 111 milimetrov in v Bresternici pri Mariboru 110 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tapachula | dolomites bing