Nedelja, 23. januar 2022, 00:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.4.2016

Vremenska napoved - 8. april 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > april > 8. 4. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 8. april 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.4.2016Popoldne bo oblačno, občasno bo deževalo. Zapihal bo veter severnih in vzhodnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 15, na Primorskem do približno 20 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami. Na Primorskem bo dopoldne še pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, na Primorskem do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 15 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo na Primorskem delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Večinoma suho bo.
V ponedeljek bo jasno. Zapihal bo veter zahodnih smeri. Spet bo topleje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. aprila 2016

Od torka do nedelje bo nad Alpami, Balkanom in osrednjim Sredozemljem šibko območje visokega zračnega tlaka. Vremenska motnja, ki bo v sredo potovala čez srednjo Evropo bo predvidoma prehodno vplivala tudi na vreme pri nas.

V torek bo pri nas suho in jasno vreme. V sredo čez dan in v četrtek dopoldne pričakujemo nekaj dežja. Od petka do nedelje bo predvidoma suho vreme.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo oblačno. Občasno bo deževalo. Ponekod bo zapihal severovzhodnik.


Gorski svet
Danes bo oblačno in tudi megleno s padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2000 m, popoldne pa se bo spuščala. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov približno -1 stopinja C. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do severovzhodnik, v visokogorju pa šibak do zmeren veter zahodnih smeri.


Jutri bo oblačno in tudi megleno. Še se bodo pojavljale padavine, ki bodo manj pogoste na Pohorju. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1500 m. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija. V sredogorju bo pihal rahel veter severnih, v visokogorju pa šibak veter zahodnih smeri.

Vremenski pojavi na dan 8. april:
8.4.2003
V večjem delu Primorske so zabeležili najnižjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. Na meteoroloških postajah v Godnjah na Krasu ter na Slapu pri Vipavi se je temperatura spustila na minus 6,5 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici so izmerili minus 5,3 stopinj C, na Letališču Portorož minus 4,2 stopinj C, medtem ko se je na višjeležečem Vojskem (1067 m) ohladilo do minus 9,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | David | dolomites bing