Nedelja, 23. januar 2022, 00:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.4.2016

Vremenska napoved - 3. april 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > april > 3. 4. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 3. april 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.4.2016Popoldne bo pretežno jasno. Ponekod bo pihal jugozahodni veter, ki se na severovzhodu tudi preko noči ne bo polegel. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno jasno, občasno pa bo več koprenaste oblačnosti. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 9, v Prekmurju in deloma na Štajerskem od 10 do 15, čez dan bodo najvišje temperature pa v večjem delu države kakšno stopinjo nižje od današnjih.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo bo v glavnem jasno in toplo. Občasno bo bolj oblačno zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Zlasti v torek bo še pihal jugozahodni veter..

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. aprila 2016

V četrtek bo nad jugozahodnim Sredozemljem nastal ciklon, ki bo v noči petek dosegel Jadran, v petek čez dan pa še Panonsko nižino in Balkan ter se v soboto pomikal proti vzhodu. V njegovem zaledju bo k nam pritekal hladnejši zrak. V nedeljo bo nad nami nastalo šibko območje visokega zračnega tlaka. Do torka bomo na njegovem obrobju.

V četrtek se bo nebo pooblačilo, vendar bo do večera v glavnem brez padavin. V petek se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo. V soboto bo občasno še deževalo. Občutno ohladilo se bo z nižjo mejo sneženja. V nedeljo bo že suho. V ponedeljek in torek bo v glavnem jasno in postopno topleje..


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno jasno. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.
Jutri bo tudi prevladovalo jasno vreme. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem delu Jadrana šibak jugo.


Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Jutri bo večinoma jasno vreme . Pihal bo zmeren do močan zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 8 do 12, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. april:
3.4.1970
Zlasti hribovita območja in Slovenske gorice je prekrivala za mesec april neobičajno debela snežna odeja. Pri Domu na Komni (1520 m) v Julijskih Alpah so zjutraj izmerili 370 centimetrov snega, na Predelu (1156 m) 230 centimetrov, na Golteh (1415 m) 161 centimetrov, v Ratečah (864 m) 108 centimetrov, v Leskovi Dolini (794 m) pod Snežnikom 94 centimetrov in na Jeruzalemu v Slovenskih goricah 28 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Jeju | flickr hike