Nedelja, 23. januar 2022, 01:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.4.2016

Vremenska napoved - 24. april 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > april > 24. 4. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 24. april 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.4.2016Popoldne bo v glavnem oblačno, v nekaterih predelih južne Slovenije bo še rahlo deževalo. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. Temperature bodo v glavnem od 6 do 11, ob morju do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh. Še bo pihal severnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 5, na Primorskem do 8, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 13 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz ponedeljka na torek se bo nebo zjasnilo, zjutraj bo ponekod možna slana. V torek bo na vzhodnem delu države deloma jasno, drugje bo spremenljivo oblačno, zlasti v zahodnih krajih bodo krajevne padavine. Pihati bo začel jugozahodni veter.
V sredo bo oblačno s pogostimi padavinami, popoldne se bo meja sneženja spustila pod 1000 m nad morjem. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 28. aprila do 3. maja 2016

V drugi polovici in v začetku prihodnjega tedna bodo naši kraji pod vplivom obsežne višinske doline s hladnim zrakom, ki bo vztrajala nad osrednjo Evropo.

V četrtek bo precej oblačno, vendar v glavnem suho. Od petka naprej bo vreme spremenljivo, pojavljale se bodo krajevne padavine, zlasti plohe.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno, zlasti v krajih južno od nas bo občasno še deževalo, ob Jadranu bodo zjutraj tudi posamezne nevihte. Pihal bo severovzhodni veter, ob Jadranu zmerna burja.
Jutri bo v krajih južno in vzhodno od nas še pretežno oblačno, drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v krajih zahodno od nas se bodo popoldne pojavljale plohe.


Gorski svet
Danes bo oblačno in ponekod megleno. Zlasti v gorah zahodne in južne Slovenije se bodo še pojavljale padavine, snežna meja se bo v Julijskih Alpah spustila na okrog 900 m nad morjem. Pihal bo zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov -6 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo oblačno, občasno tudi megleno, popoldne bodo nastajale snežne plohe. Pihal bo rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na 2500 približno -11 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. april:
24.4.1968
Zlasti na vzhodnem delu države Slovenije so v veliko krajih zabeležili najvišjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. V Črnomlju so z 29,9 stopinj C za las zgrešili vroč dan, v Lendavi, Radečah in Zgornji Ščavnici so izmerili 29,1 stopinj C, na Pragerskem pa 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lisbon | mangart hike