Nedelja, 23. januar 2022, 00:50
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.4.2016

Vremenska napoved - 2. april 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > april > 2. 4. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 2. april 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.4.2016Popoldne se bo delno zjasnilo. Ponekod bo pihal rahel veter vzhodnih smeri. Temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.


Jutri bo v glavnem jasno in čez dan toplo. Zapihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 6, na Primorskem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo v glavnem jasno in toplo. Občasno bo bolj oblačno zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 11. aprila 2016

V sredo bodo naši kraji še v šibkem območju visokega zračnega tlaka. V četrtek bo nad jugozahodnim Sredozemljem nastal ciklon, ki se bo v petek pomaknil nad Jadran, Panonsko nižino in Balkan ter se pomikal proti severovzhodu. V njegovem zaledju bo k nam pritekal hladnejši zrak.

V sredo bo večinoma jasno vreme z najvišjimi temperaturami malo nad 20 stopinj Celzija. Jugozahodnik bo oslabel. V četrtek se bo nebo pooblačilo, vendar bo do večera predvidoma ostalo suho vreme. V petek in soboto bo občasno deževalo, ohladilo se bo. V nedeljo in ponedeljek bo spremenljivo vreme s kakšno ploho.


Sosednje pokrajine
Danes bo večinoma zmerno do pretežno oblačno vreme. Zlasti v Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo precej jasno. Zapihal bo jugozahodnik, ob severnem delu Jadrana šibak jugo.


Gorski svet
Danes bo v visokogorju delno jasno, v sredogorju do nadmorske višine približno 1900 m pa dopoldne še oblačno in megleno. Veter bo v glavnem šibak, z jugovzhodne se bo obračal na jugozahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Jutri bo precej jasno. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. april:
2.4.1952
Z močno ohladitvijo se je meja sneženja spustila do nižin, do jutra naslednjega dne je v veliko krajih zapadlo neobičajno veliko snega za mesec april. Na Mašunu pod Snežnikom (1017 m) so izmerili 55 centimetrov, v Podgradu pri Ilirski Bistrici in Novi vasi na Blokah 36 centimetrov, v Cerknici 30 centimetrov, v Ambrusu na Dolenjskem 26 centimetrov, v Črnomlju 21 centimetrov in v Ljubljani 20 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Reine | planina