Nedelja, 23. januar 2022, 01:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.4.2016

Vremenska napoved - 18. april 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > april > 18. 4. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 18. april 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.4.2016Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti na severnem delu države in jugu bodo krajevne padavine. Pihal bo rahel jugozahodni veter.
Čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 21 stopinj Celzija.

Preko noči bodo padavine zajele večji del države. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 8, ob morju 12 stopinj Celzija.

Jutri dopoldne bo dež v glavnem ponehal. V začetku bo še precej oblačno, čez dan pa se bo delno ranebo zjasnilo. Ni izključena kakšna popoldanska ploha. Veter bo oslabel. Čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo precej jasno in suho.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. aprila 2016

Od petka naprej kaže na naraščajoč vpliv ciklonskega območja z bolj nestanovitnim vremenom in dotokom občutno hladnejšega zraka od severa proti Alpam.

V petek bo oblačnost povečala, vendar omembe vrednih padavin še ne bo. Ob koncu tedna kaže na deževje z ohladitvijo in nizko mejo sneženja. V začetku novega tedna kaže še na občasne padavine in dnevne temperature približno 10 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih južno od nas v začetku še toplo in suho vreme, v sosednjih pokrajinah Italije in Avstrije pa bo ponekod že občasno deževalo. Padavine se bodo popoldne prehodno razširile nad vse sosednje pokrajine. Zapihal bo severovzhodnik, ob Jadranu burja.
Jutri bo v začetku še precej oblačno, dopoldne bo na Hrvaškem še deževalo. Čez dan se bo delno ranebo zjasnilo. Ob Jadranu bo še pihala burja. Popoldne bodo posamezne plohe.


Gorski svet
Danes bo oblačno in ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Temperature na 1500 m bo približno 6, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku oblačno in ponekod megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine. Popoldne se bo ranebo zjasnilo. Pihal bo severovzhodnik. Temperature na 1500 m bo približno 6, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. april:
18.4.1991
Močno sneženje zlasti v zahodni polovici Sloveniji je čez dan ponehalo. Na Planini pod Golico in na Vojskem nad Idrijo so zjutraj izmerili 54 centimetrov novega in skupnega snega, v Črnem Vrhu nad Idrijo in v Koprivni na Koroškem 45 centimetrov, v Logatcu 40 centimetrov in v Kranju ter Kočevju 25 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | El Kala | planina