Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:48
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.3.2016

Vremenska napoved - 31. marec 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > marec > 31. 3. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 31. marec 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.3.2016Popoldne bo v vzhodni Sloveniji delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Zlasti ponekod na zahodnem delu države bo lahko občasno rosilo ali rahlo deževalo. Ob morju bo pihal jugo, drugje okrepljen jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 20, na vzhodnem delu države do 23 stopinj Celzija.


Jutri bo delno jasno, na zahodnem delu države tudi pretežno oblačno. Še bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, v severnih krajih približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 21, na vzhodnem delu države do 24 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo na Primorskem jasno. Drugje bo v začetku pretežno oblačno, čez dan pa se bo delno zjasnilo. Prehodno bo nekoliko hladneje. V nedeljo bo jasno in toplo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. aprila 2016

Od ponedeljka do četrtka bodo naši kraji na obrobju ciklonskih območij s središčem nad zahodno in severno Evropo. V petek bo nad zahodnim Sredozemljem in našimi kraji predvidoma nastalo ciklonsko območje.

Od ponedeljka do četrtka bo predvidoma suho vreme z najvišjimi temperaturami približno 20 stopinj Celzija. V petek in soboto bo verjetnost za padavine ponovno nekoliko večja.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno, v krajih zahodno od nas tudi pretežno oblačno. Tam bodo ponekod manjše padavine. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.
Jutri bo delno jasno, v krajih zahodno od nas spremenljivo oblačno z občasnimi rahlimi padavinami. Še bo pihal zahodni do jugozahodnik, ob morju jugo.


Gorski svet
Danes bo na Pohorju delno jasno, drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod tudi megleno. Občasne krajevne padavine bodo pogostejše na območju med Julijci in Snežnikom. Pihal bo v glavnem zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.

Jutri bo na Pohorju delno jasno. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Zlasti v Julijcih se bodo pojavljale krajevne padavine. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. marec:
31.3.1975
Večdnevno obilno sneženje in deževje je prenehalo. V nekaterih krajih na zahodnem delu države je v petih dneh padlo preko 400 milimetrov padavin. Do 7. ure zjutraj 1. aprila so največ padavin, 419 milimetrov, izmerili v Ukancu v Bohinjski dolini. Podobna količina padavin je bila izmerjena še v Lepeni pod Krnom (418 milimetrov), pri Domu na Komni (417 milimetrov) in v Bovcu (404 milimetrov). Snežna odeja se je v nekaterih krajih v Julijskih Alpah odebelila za preko meter in pol.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Santa Cesarea Terme | webcam site