Ponedeljek, 24. januar 2022, 16:57
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.3.2016

Vremenska napoved - 19. marec 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > marec > 19. 3. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 19. marec 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.3.2016Popoldne bo precej jasno, v nekaterih predelih vzhodne Slovenije občasno zmerno oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 18 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo zjutraj in deloma dopoldne več v severozahodni in osrednji Sloveniji. Čez dan bo v večjem delu države zapihal zahodni do jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 1, v nekaterih alpskih dolinah do -5, ob morju približno 4, čez dan bodo najvišje temperature pa od 12 do 18 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
Zvečer in v noči iz nedelje na ponedeljek se bo od jugozahoda oblačnost povečala. V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod v zahodni polovici države bodo že krajevne padavine. V torek bo oblačno, še se bodo pojavljale padavine, ki jih bo več na južnem delu države države. Na Primorskem bo zapihala rahla do zmerna burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. marca 2016

V sredo bodo naši kraji prešli pod vpliv severovzhodnih vetrov, nad srednjo Evropo in vzhodnimi Alpami se bo začelo krepiti območje visokega zračnega tlaka. Pod vplivom le-tega bomo potem ostali do konca tedna.

V sredo bo pri nas prevladovalo oblačno vreme z občasnimi padavinami. Ohladilo se bo, dnevne temperature bodo predvidoma pod 10 stopinj Celzija. V četrtek in potem do konca tedna bo najverjetneje suho in postopno ponovno topleje.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno, ponekod vzhodno od Slovenije bo občasno zmerno oblačno.
Jutri bo v glavnem jasno, v krajih zahodno in južno od nas se bo popoldne oblačnost povečala. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.


Gorski svet
Danes bo precej jasno, zlasti v vzhodnem delu slovenskih gora bo popoldne nekaj oblakov z bazo visoko nad vrhovi. Pihal bo rahel veter krajevnih smeri, v visokogorju pa šibak do zmeren severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 na vzhodnem delu države do 5 stopinj na zahodnem delu države, na višini 2500 metrov pa bo približno -4 stopinje Celzija.

Jutri bo v Julijcih zmerno oblačno, drugje pa pretežno jasno. Pihal bo veter jugozahodnih.smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura 2, na višini 2500 metrov pa bo približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. marec:
19.3.1982
V višje ležečih predelih zahodne Slovenije so namerili precejšnjo količino novega snega. Na Predelu je v enem dnevu zapadlo 65 centimetrov, na Mrzlem Studencu na Pokljuki 57 centimetrov, v Davči nad Železniki 50 centimetrov in v Breginju 45 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Anmyeondo | izlet